Skitz
Image default
Offers

Zonnepanelen van goede kwaliteit

Het is u vast wel opgevallen dat er steeds meer woningen zijn met zonnepanelen. Eventueel bent u hierdoor zelf gaan nadenken over zonnepanelen laten installeren in uw eigen woning! Dan zit u op de goede plek wanneer u aanklopt bij Veba Energieservice BV. Wij kunnen u helpen om zonnepanelen te plaatsen op uw woning. We zijn er allemaal verantwoordelijk voor om onze energieconsumptie te veranderen zodat we naar een duurzamere samenleving kunnen werken, en zonnepanelen laten installeren is een goede eerste stap. 

Zonnepanelen van goede kwaliteit

Natuurlijk zoals met veel producten zijn er zonnepanelen van goede kwaliteit en slechte kwaliteit.  Maar maakt u zich geen zorgen, bij Veba krijgt u enkel en alleen kwalitatieve zonnepanelen met een minimale fabrieksgarantie van 15 jaar! Bovendien geven we rendementsgarantie op al onze panelen, op deze manier kunt u er gegarandeerd van zijn dat u resultaat behaalt met uw investering. Het gaat namelijk nooit helemaal om zomaar naar verduurzaming te streven, maar het is altijd prettig wanneer u er ook dingen mee kunt besparen. Wanneer u zonnepanelen laat installeren op het dak van uw woning, zal deze energie gaan opwekken waardoor u energie van uw energieleverancier gaat besparen!

Gratis opbrengstrapport

Om inzicht te krijgen in de hoeveelheid energie u kunt besparen, en dus de kosten van deze investering terugverdienen, kan Veba een gratis opbrengstrapport opstellen. Deze is gebaseerd op uw persoonlijke situatie, en we maken gebruik van uitgebreide berekeningen om op het uiteindelijke rapport te komen. Deze is volledig gratis en vrijblijvend, om u de mogelijkheid te geven deze optie te overwegen. Na dit rapport kunt u uiteraard vrijblijvend een offerte aanvragen!

Zonnegarant

De zon gaat voor niets op wordt vaak gezegd, en dat klopt ook. Sterker nog, het is mogelijk om eraan te verdienen! Wanneer u een investering in zonnepanelen doet, zorgen wij ervoor dat het systeem naar behoren functioneert. Met Zonnegarant monitoren onze specialisten uw zonnepanelen om er zeker van te zijn dat alles werkt zoals het hoort. Uw opbrengst is hiermee dus gegarandeerd!