Skitz
Image default
Business

Website laten maken met winstgevende digitale marketing

Website, websites, site, sites

Ben jij op zoek naar een professioneel webdesignbureau? Wil jij een website laten maken die goed is te vinden in de zoekmachines en waarbij het webdesign perfect is afgestemd op jouw klanten? Wil jij het verschil maken met je nieuwe website? Dan ben je bij Studio Webdigi aan het juiste adres.

WordPress CMS voor optimaal resultaat

Studio Webdigi is de specialist in het ontwerpen van websites met WordPress CMS. Dat doen we bij ons webdesignbureau al ruim 15 jaar. WordPress (WP) is een razend populair Content Management Systeem (CMS). Wist jij dat wanneer je een website bezoekt op het internet er een kans is van 1 op de 3 dat deze is gemaakt met behulp van WP? Volgens de laatste cijfers draait maar liefst 35,2% van alle websites in de wereld op dit CMS. Dat geldt ook voor 14.7% van de top sites op het internet. Dagelijks komen er zo’n 500 nieuwe websites bij die zijn gemaakt met WP. Het is dan ook heel goed te begrijpen dat veel ondernemingen, ZZP’ers en(overheids)organisaties die een website laten maken, maar wat graag kiezen voor WordPress.

WordPress website biedt beste SEO

Veel deskundigen op het gebied van online marketing zijn het er over eens: WordPress is het beste CMS voor zoekmachine optimalisatie. Dat komt onder meer omdat WP:

 • Hoge prioriteit stelt aan de gebruikerservaring
 • Geoptimaliseerd is voor mobiele gebruikers
 • Snel de pagina’s van jouw website laadt
 • Het mogelijk maakt om aantrekkelijke links te maken
 • Je allerlei sociale media kunt integreren

Studio Webdigi maakt websites met Woocommerce – het beste webwinkelplatform

Het Content Management Systeem of CMS is de hart van elke website en webshop. Wij kunnen tegen een prachtig tarief een professionele webshop bouwen met dit CMS. Zodra de website online komt, bedien jij hem zelf via dit systeem. En Woocommerce is absoluut het beste en meest gebruikte CMS dat er bestaat. Er zijn duizend en één plugins en designs voor verkrijgbaar. Wij bouwen de pagina’s, formulieren en digitale kassa in die ideaal zijn voor jouw onderneming.

Na afloop kan je je productinfo, aankopen en leveringen heel makkelijk beheren in de “backend” (achterkant) van het Woocommerce-systeem. De gebruiker, jij dus, kan binnen een middagje zelf leren hoe de website werkt. Hoe je nieuwsberichten plaats, producten toevoegt, en aankooptrajecten bijhoudt. Elk van jouw medewerkers kan zo de webmaster van je online winkel worden!

Kies de uitbreidingen die jouw webshop nodig heeft voor een topconversie

Woocommerce, en het achterliggende WordPress-systeem, loopt over van de plugins. Er zijn betaalde en gratis versies van deze uitbreidingen. Elke Woocommerce plugin voegt iets wezenlijks aan je website toe. Er is geen limiet aan de mogelijke plugins voor jouw webshop. Wat dacht je van deze extreem handige extraatjes?

 • Een kaartje van Google Maps, zodat je klanten je direct weten te vinden.
 • Een chatfunctie, waardoor klanten direct één van je medewerkers kunnen spreken.
 • De mogelijkheid om je klanten zelf de onderdelen van hun product of van een kadopakket te laten samenstellen.
 • Geavanceerde mogelijkheden om aantrekkelijke kortingen aan te bieden.
 • De mogelijkheid om je klanten spaarpunten te laten verzamelen.
 • Automatisch suggesties voor andere artikelen op een productpagina tonen.

En zo bestaan er nog veel, veel meer plugins. Wat je ook voor bijzondere extra functies wilt – wij bouwen ze graag voor je in.

 

https://studio-webdigi.com