Waren gaan Binken huren? Aanwagen huren Turnhout tikken zij in

Aanhangwagen huren Turnhout wordt veel gezocht door in de zoekmachines door mensen die in de regio Turnhout wonen. De vraag is waarom dat je de aanhangwagen huurt. Is het om op vakantie te gaan, dan heb je eigenlijk een bagagewagen nodig. Wanneer je een verhuizing van enkele grote meubelen gaat doen of wilt afvoeren naar het containerpark, dan ga je geen vrachtwagen met een laadklep huren, want dat kost je direct 135 Euro + de gereden kilometers. Blijf je in Turnhout en ga je niet de snelweg op, dan is het interessanter om een aanhanger te huren bij Aanhangwagen Verhuur Turnhout.

Waarom mag je de snelweg niet op? Dat is een vraag die vaak wordt gesteld. Omdat de aanhangwagen zonder gewicht een speelbal kan zijn voor de wind. Wind vanaf de zijkant boven windkracht 5 zorgt voor dusdanige windstoten dat de aanhangwagen al eens op de zijkant heeft gelegen. Het is toen goed afgelopen, maar het had ook veel erger gekund. Daarom heeft de eigenaar van de aanhangwagen besloten dat deze alleen nog in de regio Turnhout gebruikt mag worden. Je kunt de aanhangwagen ook niet zo lang huren, omdat iedereen de gelegenheid moet hebben om deze aanhangwagen te huren. Drie dagen is het maximum en dan mag je geen bouwafval, zand of grond vervoeren. Dit zorgt ervoor dat de assen krom gaan staan en de banden verkeerd gaan afslijten. De kale huur voor de aanhangwagen is slechts 55 Euro per dag. De aanhangwagen wordt vast geklikt aan de auto op de trekhaak. Hierop wordt een slot geplaatst wat men niet zelf kan verwijderen. Het slot blijft bij de verhuurder. Hierdoor gaan mensen niet snel met de auto ‘lopen’. Je wilt na de verhuis je auto weer kunnen gebruiken. Door op deze manier te werken, kunnen meer mensen gebruik maken van de aanhangwagen. In Turnhout is de aanhangwagen een begrip. Hij is ontzettend lelijk als je denkt aan de verhoudingen, maar heeft al veel verhuizingen gedaan en veel mensen gelukkig gemaakt.

Er is maar 1 nadeel en dat is dat je deze aanhangwagen tijdig moet reserveren. In Turnhout kun je de aanhangwagen afhalen bij Casa No7. Hier wordt de volledige afhandeling gedaan wat betreft het bevestigen van de aanhanger aan de auto. Samen met de huurder wordt een staat opgemaakt om de schades te noteren. Na de verhuur wordt hetzelfde gedaan. Het is slim om te zorgen dat de aanhangwagen schoon wordt opgeleverd. Dit scheelt 25 Euro schoonmaakkosten.

Echte Binken kijken op www.aanhangwagenverhuurturnhout.be

Ref.1279