Skitz
Image default
Business

Waarom toch een strafrechtadvocaat omgeving Arnhem inschakelen?

Ook al mag u in Nederland ervoor kiezen uw eigen verdediging te voeren, toch loont het om een strafrechtadvocaat Van Schaikadvocaten omgeving Arnhem in te schakelen. Ook al is er geen verplichting toe. Met alle respect, maar in tegenstelling tot u heeft Jan Peter van Schaik, strafrechtadvocaat bij Van Schaik advocatenkantoor, wél de juiste kennis in huis om te weten welke manier van verdedigen de beste kans maakt. De beste kans op een mildere straf, andere straf dan een in hechtenisneming of zelfs vrijspraak. Als (kleine) burger is het moeilijk opboksen tegen het (grote) overheidsapparaat, het Openbaar Ministerie of de Officier van Justitie. Zij hebben in tegenstelling tot u, wél sterke middelen tot hun beschikking die ze in elke strafzaak kunnen inzetten. Middelen, die de burger niet heeft maar Jan Peter van Schaik strafrechtadvocaat omgeving Arnhem en zijn team weer wel. Met meer dan 20 jaar juridische kennis en ervaring op zak, adviseren hij en zijn team u graag actief en bij alle denkbare strafrechtelijke procedures. Iedereen heeft recht op juridische bijstand en verdediging. Het liefst adviseren zij vanaf een zo vroeg mogelijk stadium van het proces.

Van belang: direct inschakelen strafrechtadvocaat Arnhem

Na een aanhouding is het zeer noodzakelijk dat u zo snel mogelijk contact legt met een strafrechtadvocaat. Hij legt na het eerste contact met u, direct contact met de politie, de Officier van Justitie of de Rechter-Commissaris. Natuurlijk wilt u wanneer u gearresteerd bent, zo snel mogelijk ontheven worden van het voorarrest. Dat is alleen mogelijk wanneer u een strafrechtadvocaat in de arm neemt. Want hij is uw vertrouwenspersoon én verdediger in één. Maar dat niet alleen, hij adviseert u in uw eigen belang. Vaak is het een voordeel wanneer gezegd wordt dat iemand onpartijdig is, Jan Peter van Schaik is wel degelijk partijdig! Gelukkig maar, want hij staat altijd aan uw kant om u de best denkbare verdediging te geven.

Strafrechtadvocaat Arnhem nodig?

Bent u uitgenodigd voor verhoor of bent u wellicht al verdachte in een zaak en heeft u behoefte aan een strafrechtadvocaat omgeving Arnhem? Neem dan zeker contact met hen op!