Skitz
Image default
Business

Waarom SEO teksten laten schrijven belangrijk is

 

Je kunt het niet gemist hebben. SEO. Search Engine Optimization, gewoon ‘zoekmachine optimalisatie’ dus. Het is zo’n kreet geworden die je overal hoort. 95% procent van de Nederlanders gebruikt Google en we zijn vrijwel continue online. Quizvraag of openingstijden van de supermarkt, Google weet het antwoord. Maar wat is dat hele SEO nou eigenlijk? Waarom is het voor iedereen met een website belangrijk?

 

Meer bezoekers

Heb je eindelijk die prachtige website laten maken, komen er te weinig bezoekers.  Het technisch in elkaar laten zetten van een website kost veel geld, maar dan heb je nog niets in handen, dat blijkt wel. 70% van de Googlegebruikers kijkt niet verder dan de eerste vier resultaten. Een gelikte website is de huls zonder inhoud. De oplossing: de inzet van goede SEO webteksten en tekstschrijver den haag.

 

Meer omzet

Het klinkt eenvoudig en dat is het in theorie ook: een goede SEO-tekst trekt meer bezoekers naar je website. Heb je een boekwinkel? Dan wil je meer boekenverkoop. Geef je advies? Dan wil je meer betalende klanten die advies willen. Je wil allereerst bezoekers naar je website trekken, om deze vervolgens te verleiden om klant van jou te worden. Daarom moet je gevonden worden in die zoekmachine en zo hoog mogelijk in de resultaten staan.

 

Zoekwoorden

Je denkt misschien dat je dit makkelijk kunt realiseren door gebruik te maken van belangrijke zoekwoorden. Als je op je online boekenwinkel maar vaak genoeg ‘goedkope boeken’ of ‘boeken met korting’ laat vallen komen de klanten vanzelf. Je denkt slim te zijn, maar helaas werkt dit juist averechts. Wanneer de zoekmachine ziet dat je website onnatuurlijk is opgebouwd met herhaalde zoekwoorden wordt dit afgestraft en verschijnt je website niet in de relevante zoekresultaten. Let er dus op dat je tekst goed leesbaar is. Alleen dan maak je op een goede manier gebruik van de woorden waar je klant op zoekt.

 

Goed gevoel

Het draait niet om trucjes, maar echt om de kwaliteit van je website. Je content moet heel duidelijk en goed zijn. SEO valt of staat met het genereren van unieke content. De inhoud van de huls dus. Zorg voor relevante blogteksten, foto’s en filmpjes, want dat zorgt ervoor je dat website interessant is voor je doelgroep. De zoekmachine zal merken dat je website regelmatig wordt aangevuld en dit als relevant zien. Tekst blijft hierbij belangrijk. Het vinden van een goede tekstschrijver zal je daarom helpen om beter gevonden te worden door klanten en Seo teksten laten schrijven.

https://www.textmakelaar.nl/

Related Posts

Voor elke gelegenheid een online poster maken

Een re-integratie 2e spoor op het juiste moment

Besteding vrije tijd in Nederland