Skitz
Image default
Business

Waarom jij een Ayahuasca ceremonie moet volgen!

Recent ben ik bij Innerlijke Reis geweest om een Ayahuasca ceremonie te volgen! Ik ben enorm blij met dit besluit, want het heeft mij veel goeds geboden en bovendien heb ik gedurende het traject ook hele positieve ervaringen gehad. Ik kan jou vertellen dat ik nogal wat problemen heb gehad in mijn leven op gebied van verslaving en wat angsten en depressie waar ik moeite mee had om mee om te gaan. Een Ayahuasca ceremonie heeft mij geholpen om de problemen weer even vanuit een ander perspectief te bekijken en te zoeken naar een oplossing waardoor ik weer kan genieten van het leven! Meer informatie vind je op de website www.innerlijke-reis.nl

De Ayahuasca ceremonie bij Innerlijke Reis

Toen ik naar Innerlijke Reis ging voor de Ayahuasca ceremonie ben ik in contact gekomen met een paar mensen die mij hebben begeleid. Zij beschikten allemaal over verschillende vaardigheden die van toepassing waren bij het traject. Het zijn allemaal vrij abstracte vaardigheden, denk hierbij aan dingen als ademondersteuning en voetmassages en dergelijke, maar de voordelen zijn enorm! Het gaat om het gevoel wat diep van binnen moet worden verbeterd, maar waar vaak maar weinig mensen echt weet van hebben en daarnaast de kennis om te zorgen dat het bij andere mensen opgelost wordt. De effecten van een Ayahuasca ceremonie bij Innerlijke Reis is dat mensen zowel fysiek, emotioneel als spiritueel er weer helemaal bovenop kunnen komen. Het legt gewoon hetgeen bloot wat onder de mat is geschoven.

Meer weten?

Je moet jezelf de vraag stekken of je op dit moment toe bent aan een Ayahuasca ceremonie bij Innerlijke Reis. Om hierachter te komen is het verstandig om het gesprek aan te gaan met de medewerkers van Innerlijke Reis. Zij kunnen op basis van wat jij aan hen verteld hier een goed oordeel over vellen en jou een advies geven over de juiste vervolgstap. Bovendien passen ze het programma van een Ayahuasca ceremonie aan jouw wensen aan zodat het allemaal erg goed zal verlopen en jij niet hoeft te twijfelen aan mogelijke alternatieven. Bij Innerlijke Reis ben je op het juiste adres voor een behandeling waar je fysiek en mentaal van opknpt!

 

Related Posts

Een lichtplan laten maken, essentieel voor iedere ruimte

Een fraai massief houten bed kopen

Invloed van een werksfeer