VvE beheerder

Skitz

Als u een professionele VvE beheerder wenst te vinden dan hebt u er een gevonden. Wij horen als beheerder van VvE’s vaak dat er te weinig vrijwilligers zijn om een pand te onderhouden. De oorzaak ligt vaak in de veranderende wet- en regelgeving, maar ook omdat het veel tijd vergt. Om die reden is er een behoefte ontstaan naar een professional die alles uit handen neemt. VT2000 VvE beheerder is zo’n partij die u zoekt. Als u zelf actief bent als vrijwilliger dan weet u ongetwijfeld hoeveel erin gaat zitten om een wooncomplex of bedrijfsgebouw te beheren. Een eenvoudige oplossing is door het over te laten aan een ander.

Wanneer u graag met het volste vertrouwen de organisatie overlaat aan een specialist is belangrijk dat u dat overlaat aan een professionele groep. Er zijn in Nederland veel kantoren die Verenigingen van Eigenaren kunnen beheren, maar in veel gevallen niet een complete set aan diensten aanbieden. Daarom is het raadzaam om de Amsterdamse VvE Beheerder te kiezen waaraan u niet alleen het secretariële beheer aan kunt overlaten, maar waar u tevens bouwkundige ondersteuning van krijgt.

Secretarieel beheerder

Door als secretarieel beheerder op te treden kunnen we alle administratie van de organisatie uit handen nemen. Gevolg is dat u er een volledig functionerende Vereniging van Eigenaren aan overhoudt. Minstens één keer in het jaar zal er een Algemene Ledenvergadering worden gehouden. Hierbij zal de gehele vergadering worden geleidt en georganiseerd door onze VvE beheerders. We hebben daarbij weet van alle veranderde regels en de bestaande procedures.

Bouwkundige ondersteuning

De Vereniging van Eigenaren is opgericht om het gebouw in onderhoud te voorzien. Als VvE beheerder hebben we vele jaren aan ervaring achter de rug en kunnen bouwkundige beheerders inschakelen om alles in een goede conditie te houden of brengen. Het MJOP, het meerjarenonderhoudsplan, zorgt ervoor dat het onderhoud punctueel wordt uitgevoerd.