Skitz
Image default
Business

VOIPZeker – Veilig en betrouwbaar uit de Cloud met VoIPZeker

Veilig en betrouwbaar uit de Cloud met VoIPZeker

VoIP telefonie is de laatste jaren aan het ontwikkelen tot een gemeengoed van bedrijven. Bij VoIP telefonie wordt het internet gebruikt om spraak te transporteren. Hierdoor wordt telefonie mogelijk op datanetwerken en ontstaat de mogelijkheid om de voorheen traditioneel gescheiden werelden van spraak en data samen te voegen. U kunt met deze digitale manier van telefoneren gewoon naar alle vaste en mobiele nummers bellen. Deze informatie wordt in een datacentrale verwerkt en doorgestuurd. De voortgang in de digitale wereld heeft de ontwikkelingen van IP telefonie sterk beïnvloed. Er kan tegenwoordig meer data worden verstuurd in een kortere tijd dan voorheen.

De voordelen van IP telefonie

VoIP telefonie brengt gemiddeld 40% minder kosten met zich mee dan uw huidige telecomprovider. Het is dus aantrekkelijk voor zowel bedrijven als particulieren. U kiest namelijk belbundels en komt daardoor niet voor verrassingen te staan. Daarnaast heeft VoIP telefonie diverse keuzemenu’s, hierdoor staat het hele bedrijf met elkaar in verbinding en is het makkelijk voor collega’s om door te verbinden. Ieder toestel heeft tevens zijn eigen nummer. Het bedrijfsleven kan ook wachtrijen inschakelen in tijden van veel belverkeer. Daarnaast is er nog nummerherkenning en anoniem bellen en een fax to e-mail systeem. Dat betekent dat al uw faxen direct in uw inbox van uw mailaccount komen te staan.

Ervaar het gemak en de kracht van VoIP telefonie

In de online portaal kunt u zelf alle aanpassingen doen in uw VoIP centrale. Of u nu een doorschakeling wilt instellen of het keuzemenu, het kan allemaal simpel en snel. VoIP telefonie groeit met uw bedrijf. U kunt op ieder moment uw abonnement up of downgraden. Daarnaast zijn er geen lang lopende contracten met stilzwijgende verlengingen. Het is helder en transparant gewoon maandelijks opzegbaar. De VoIP toestellen zijn direct klaar voor gebruik. Aansluiten op het internet en u kunt direct beginnen met bellen. Heeft u hulp nodig met het aansluiten? Dan komt een vakkundig monteur dat gratis bij u doen.

Groei mee met de technologie en kies voor VoIPZeker. Bezoek de website, bekijk de opties en neem contact op.

https://www.voipzeker.nl/ip-telefonie.html

Related Posts

Invloed van een werksfeer

Gevelreclame nodig?

Pas beginnen bij een Rijschool in Utrecht