Vespa Sprint windscherm

Vespa maakt al sinds 1946 de mooiste scooters die er te koop zijn. De slanke wespentaille en die mooie ronden vormen worden door veel fabrikanten nagemaakt. Maar niemand doet het zo goed als Piaggio, de fabrikant die de enige echte Vespa retro scooter heft ontworpen. Omdat Vespa zo’n bekende scooter is kun je ook vele accessoires en onderdelen bestellen. Als je vindt dat jouw Vespa scooter toe is aan een make-over kun je terecht in de webshop voor honderden verschillende onderdelen. Bijvoorbeeld een Vespa Sprint windscherm. De Vespa Sprint is de opvolger van de Vespa S en is nu alweer een klassieker. In tegenstelling tot de Vespa Primavera is er geen standaard optie voor een Vespa Sprint windscherm. Dat is geen probleem, want je kunt zelf een windscherm monteren op de Vespa Sprint. En je hebt ook nog eens de keuze uit verschillende modellen.

 

Hoe monteer je een Vespa Sprint windscherm?

Je kunt in de webwinkel een speciaal set bestellen om een Vespa Sprint windscherm te bevestigen. Als je naar een vervangend windscherm zoekt is dat ook mogelijk. Het set is speciaal gemaakt om een windscherm op de Vespa Sprint te monteren. Let bij het bestellen altijd op dat je het juiste set voor jouw scooter bestelt.

 

Verschillende soorten Vespa Sprint windschermen

Je bent niet beperkt tot een standaard windscherm, zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor de hoogte van het Vespa Sprint windscherm. Als een laag model niet voldoende bescherming biedt kun je ook kiezen voor een iets hogere versie van 43cm, er is ook een hoog scherm van maar liefst 72cm. Sommige mensen kopen een windscherm om wind en neerslag tegen te houden, andere rijders vinden een windscherm er gewoon mooi uitzien.

 

Roken of niet roken?

Naast een standaard helder Vespa Sprint windscherm kun je ook een “smoke” versie bestellen. Dit windscherm heeft een donkere tint, die houdt zonlicht tegen en ziet er tegelijkertijd ook mooi uit. Met een windscherm transformeert het complete uiterlijk van jouw Vespa scooter.

 

Waar je ook voor kiest, een Vespa Sprint windscherm maakt jouw rit comfortabeler, en de scooter ziet er ook nog eens prachtig uit. Neem snel een kijkje op de speciale pagina voor alle Vespa Sprint windschermen en bestel het type dat het beste bij jou, en jouw Vespa scooter past.

https://www.scooteronderdelenshop.com/