Skitz
Image default
Business

Uw huis op zijn best met woningfotografie

Woningfotografie is de beste manier om uw huis er op zijn best uit te laten zien. Heeft u foto’s nodig van uw huis van verschillende perspectieven en op verschillende manieren? Misschien wilt u uw huis verkopen als particulier en goede foto’s van uw huis voor op Funda of bent u een makelaar. Makelaars kunnen bij ons voor een combipakket kiezen, wat inhoudt dat wij woningfotografie verzorgen voor verschillende woningen met de 360 graden techniek. Als particulier kunt u hier ook voor kiezen, maar ook voor hoogtefotografie of drone foto’s en video’s. Uw huis ziet er gegarandeerd geweldig uit. 

Woningfotografie volgens drie methodes

Zoals hierboven genoemd kunt u bij de woningfotografie van Vastgoed Foto & Video dus kiezen uit drie technieken voor uw ideale foto’s. Een hiervan is om uw foto’s en video’s te laten maken met een drone. Een drone is ideaal voor foto’s vanaf grote hoogte met uw woning en landgoed samen. Maar ook voor video’s zijn drones zeer handig, de drone kan uw woning en landgoed langzaam filmen zodat alles prachtig in beeld staat. Heeft u dus een grotere woning of een groot landgoed? Dan is een drone de ideale optie voor u. De hoogtefotografie kan ook foto’s van grote hoogte nemen, maar wel van mindere hoogte dan een drone. Uw huis wordt hierbij vanuit een schuine hoek gefotografeerd zodat deze er op zijn best uitziet. Als laatste kunt u ervoor kiezen om uw huis met 360 graden techniek te laten fotograferen. Hiermee kan een geïnteresseerde virtueel door uw huis lopen. Uw huis wordt dus nog aantrekkelijker. Kies dus voor de woningfotografie van Vastgoed Foto & Video en u bent ervan verzekerd dat uw huis er geweldig uitziet op uw foto’s en video’s, wat u erg gaat helpen met het verkopen van uw huis. 

Aanvullende diensten

Bij ons van Vastgoed Foto & Video kunt u naast woningfotografie ook terecht voor diensten die hier mee te maken hebben. Wilt u bijvoorbeeld een digitale plattegrond van uw woning, uw woning laten inmeten of een video tour van uw woning laten maken? Het kan allemaal. Neem dan ook eens een kijkje op onze site: https://vastgoedfotovideo.nl/

Related Posts

Mantelzorgwoning kopen voor een goede prijs

Op vakantie met de auto

Tips voor beginnende autorijders