Uitzendbureau als jouw werkgever interessant

Wie voor een uitzendbureau werkt kent de voordelen hiervan. Voor veel anderen lijkt werken voor een uitzendbureau soms wel een minderwaardige vorm van werken. Die mensen kunnen er niet méér naast zitten. Uitzendkrachten weten steeds beter waarvoor ze kiezen als ze een vast dienstverband laten liggen en een tijdelijke betrekking ambiëren. Het geeft enorm veel flexibiliteit en nu alles in de maatschappij verandert doet het arbeidsleven dat ook. Steeds vaker wordt er een beroep gedaan op werkenden voor bijvoorbeeld mantelzorg of kinderopvang. Het kan voorkomen dat je een tijdje voor iemand moet zorgen en dat die zorg intensief is. Dan is het prettig dat je geen ontslag hoeft te nemen maar slechts bij het uitzendbureau hoeft aan te geven welke periode je niet kan werken.

Wie is je werkgever?

Als uitzendkracht is het uitzendbureau je werkgever. Het is dan ook vanzelfsprekend dat je een band opbouwt met het bureau. Hoe langer je werkt voor het bureau des te beter leren de intercedenten je kennen. Zo weten ze precies waar je wel of juist niet geschikt voor bent, wat je graag wilt en waar je dat wilt. Zo lukt het steeds beter om vacature en werknemer op elkaar af te stemmen. Intercedenten zijn betrokken bij de uitzendkrachten. Er is hen ook alles aan gelegen om een goede match te maken. Er is niets mooier en beter dan wanneer werknemer én opdrachtgever tevreden zijn.

Is uitzendwerk iets voor jou?

Wil je weten of werken voor een uitzendbureau iets voor jou is? Ga dan vooral eens praten met een intercedent Vakmasters Salland Stedendriehoek en laat je voorlichten. Bereid je voor op het gesprek door een recent curriculum vitae mee te brengen. Dat maakt snel duidelijk wat je ervaring is en welke opleidingen je hebt genoten. Wanneer er eerst andere zaken aangepakt moeten worden alvorens je uitzendbaar bent zal dat eerlijk met je besproken worden. Soms kan een kleine cursus een verschil maken voor je inzetbaarheid.

https://www.vacaturebouw.nl/