Tandartsstoel

Skitz

De tandartsstoel van All Dent staat centraal bij de inrichting van een tandartspraktijk. Veel tandartsen komen na hun studie terecht in een bestaande, reeds ingerichte praktijk. De meeste tandartsen hebben toch als doel om ooit zelf een eigen kliniek te beginnen. Wanneer je als beginnend tandarts je loopbaan begint in een bestaande praktijk, dan hoef je niet na te denken over de inrichting van een praktijk. Laat staan de investering die daarmee gepaard gaat. In de periode dat je als tandarts bij een bestaande praktijk werkt kan je je wel alvast oriënteren. Je kan met het oog op de toekomst alvast bedenken wat je anders zou doen op het gebied van de inrichting bijvoorbeeld. De tandartsstoel is natuurlijk een essentieel element. Wanneer het dan eenmaal zover is, en je besluit zelfstandig te worden, dan zal je de markt moeten gaan verkennen. Het inrichten van een tandartsenpraktijk is namelijk geen gesneden koek. Het is verstandig om een praktijk weloverwogen in te richten, met de juiste apparatuur, aangeschaft bij de juiste leverancier. De inrichting van een praktijk is allerminst een goedkope aangelegenheid. Een goede leverancier heeft oog voor detail, denkt aan zaken als ergonomie en routing in een praktijk. Het inrichten van een praktijk gaat namelijk veel verder dan het kopen van een tandartsstoel en de bijbehorende apparatuur.

Tandartsstoel bij All Dent

Voor de aanschaf van een tandartsstoel geldt All Dent als een leverancier van formaat. Bij All Dent kan je naast een tandartsstoel ook terecht voor alle benodigde apparatuur en instrumenten. Bij All Dent werkt men enkel met topmerken. Waarschijnlijk heb je al een redelijk idee van hoe je je praktijk wilt inrichten. All Dent kan je hierbij helpen en is daarin gespecialiseerd. Met inmiddels de nodige jaren ervaring en met de inzet van ontwerpers en interieurarchitecten is All Dent een betrouwbare partner voor de gehele inrichting van een praktijk. All Dent gaat verder dan alleen het leveren van een tandartsstoel.

Samenwerking

Het blijft niet bij de levering van een tandartsstoel. All Dent gaat voor een samenwerking op lange termijn. Zo beschikt men over een landelijk dekkend netwerk van technici, die in geval van storingen of defecten snel voor de deur staan. Op de website zie je wat men zoal te bieden heeft. Zaken zoals een tandartsstoel kan je kopen, maar er zijn ook mogelijkheden om te leasen. Neem daarom vrijblijvend contact wanneer je meer wil weten.