Industriele tafel, industriele tafels, industriele eettafel

Skitz

Taffe

Bij Taffe vintage tafels kunt u terecht voor een ruim aanbod van industriële tafels. Een industriële tafel op maat of een vintage tafel, Taffe heet een ruim aanbod van industriële tafels. Het stalen tafel frame wordt met de hand gemaakt, ook de stalen tafel onderstellen worden bij Taffe industiële tafels op maat gemaakt met ambachtelijk handwerk. 

Industriële tafels

Alle Taffe industriële tafels worden met de hand gelast en speciaal op maat gemaakt. Voor een tafel op maat moet u bij Taffe zijn. Voor een industriële vergadertafel of industriële eettafel kunt u bij Taffe Vintage tafels terecht. 

Machine onderstellen

Bij taffe industriële tafels is er ook een ruim aanbod van industriële eettafels op maat met een oude machine onderstel of gietijzeren onderstel

Taffe hout afwerking

De tafelbladen van Taffe industriële tafels worden volledig geschuurd en in sommige gevallen geschaafd. Als de Taffe tafelbladen geheel geschuurd en glad zijn. Worden de wagonplanken of eikenhout afgelakt om het geheel waterdicht te maken.  Heeft u interesse in een solide eettafel of vragen dan kunt u contact opnemen via de website. www.taffe.nl Bij alle tafels van taffe kan er niet alleen gekozen worden voor verschillende onderstellen en tafelbladen. Maar ook tussen de verschillende soorten afwerking van het hout en staal. Voor de tafelonderstellen en tafelpoten kan er gekozen worden voor gietijzeren machine onderstellen, lasergesneden onderstellen of op maat gelaste onderstellen. Voor de verschillend tafel soorten, industriele tafel, industriele eettafel, industriele tafels op maat en met hout naar keuze. Voor een tafel met onderstel en hout naar keuze kunt u terecht op onze webshop.

Taffe tafelbladen

Alle tafelbladen worden met de hand geschuurd. De Taffe wagonplanken worden geschaafd naar gewenste diepte. Voor een groot kleur contrast is het mooi de wagonplanken licht af te schaven, maar ook is het mogelijk om de wagonplanken meer af te schaven voor een gladder geheel.

Stalen tafelframes

Alle Taffe tafelframe worden op ambachtelijke manier gemaakt. Gietijzeren tafelpoten of gelaste metalen onderstellen worden geheel met de hand op maat gemaakt. Voor een eettafel, vergadertafel of restaurant indeling naar keuze. Kan er bij taffe vintage & industriele tafels. Tafels gekozen worden voor verschillende soorten hout of hout behandelings mogelijkheden. Qua tafelbladen kan er gekozen worden voor wagonplanken, massief eiken in verschillende dikte of tafelbladen van oud hout. Met al de tafelbladen kan er gekozen worden voor een gelast stalen onderstel, stalen onderstel, in hoogte verstelbare onderstel of gietijzeren onderstel. 

 

www.taffe.nl Taffe Industriële & Vintage Tafels, Heemstede Whatsapp/Telefoon: 06-41045902

http://www.taffe.nl