Schoorsteenveger Roermond

Skitz

Als je aan een heerlijk avondje bij de open haard denkt, denk je vast niet direct aan de schoorsteenveger uit Roermond en omgeving. Je denkt eerder aan de warmte en de romantische gevoelens die een open haard bij je oproept. Maar eigenlijk kun je hier pas met een gerust hart aan denken wanneer je zeker weet dat er aan de veiligheid van jezelf, je gezinsleden en je huis is gedacht. Het veilig kunnen stoken van je open haard is wat de schoorsteenveger uit Roermond je garandeert. Hij inspecteert en maakt schoon en repareert datgene dat achterstallig onderhoud vertoont. Alles voor jouw veiligheid en dat van je gezin. Zodat je wel met een gerust hart de open haard veilig kunt stoken. Laat je door Hendriks Vegers, een schoorsteenveegbedrijf met vestigingen in Roermond, Den Bosch, Tilburg, Maastricht, Eindhoven, Breda, Helmond, Venlo en Utrecht uitgebreid informeren over hun uitgebreide dienstenpakket en meer dan 20 jaar aan ervaring.

Schoorsteenveger uit Roermond die informeert

De schoorsteenveger uit Roermond is nog steeds geen overbodige luxe. Ook al denken veel mensen dat het vegen van het rookkanaal tegenwoordig overbodig is omdat gas een “schone” verbranding heeft. Toch kunnen er door ouderdom op enig moment lekkages ontstaan of treden er verstoppingen op doordat vogels het lekker vinden om er hun nestje te bouwen. Zelf heb je dat niet direct in de gaten, daarom is een regelmatige inspectie zeker aan te raden. Ook al kent Nederland geen wettelijke plicht om je schoorsteen te laten vegen, de diverse verzekeraars eisen dat minimaal één keer per jaar een schoorsteenveger het rookkanaal en de schoorsteen inspecteert en veegt. Niet met zoveel woorden, maar wel dat je zelf het nodige onderhoud dient te verrichten. Het schoonvegen door de schoorsteenveger uit Roermond is daarom zeker geen overbodige luxe. Het voorkomt een schoorsteenbrand met alle ellende van dien, maar ook nog meer narigheid achteraf als blijkt dat de verzekeraar niet uitkeert.

Schoorsteenveger Roermond, aangesloten bij de ASPB, een vertrouwd idee

Hendriks Vegers, schoorsteenveger uit Roermond en omstreken heeft zich aangesloten bij de ASPB, de Algemene Schoorsteenveeg Patroon Bond. Niet verplicht in Nederland, omdat het beroep schoorsteenveger in Nederland niet erkend is en ook niet beschermd. Maar Hendriks Vegers wil met deze aansluiting bij de beroepsvereniging het vertrouwen geven dat je bij hen aan het juiste adres bent.