Skitz
Image default
Business

Schaftwagens

Schaftwagens kopen bij Brouwer Nijkerk

Een comfortabele schaftwagen die tegen een stootje kan, wordt door iedere bouwplaatsmedewerker gewaardeerd. Wie een duurzame schaftwagen wil kopen zal bij Brouwer Nijkerk zeker slagen. Brouwer Nijkerk is specialist in flexibele ruimtes en levert naast standaard wagens ook wagens op maat die met extra voorzieningen zijn uit te rusten.

Schaftwagens in alle soorten en maten

De standaard schaftwagens zijn geschikt voor 6 tot 12 personen en zijn leverbaar met of zonder toilet en extra magazijnruimte. Bouwbedrijven die liever zelf een wagen samenstellen, hebben verschillende opties: een wagen met plat of rond dak, hardhouten of kunststof kozijnen, vaste banken en tafels of juist los meubilair. Daarbij kan de wagen worden geleverd in een RAL-kleur die past bij de huisstijl van het bouwbedrijf. De door de klant samengestelde wagens hebben een levertijd van 4 tot 6 weken. De standaard wagens zijn direct uit voorraad leverbaar.

Waar Brouwer Nijkerk voor staat

Brouwer Nijkerk houdt van korte lijnen en een no-nonsense aanpak: afspraak is afspraak. Ook heeft Brouwer duurzaamheid hoog in het vaandel staan. De wagens hebben een robuuste opbouw en zijn vervaardigd van duurzame materialen: zij zijn minstens 15 jaar mee. Mocht er onverhoopt toch iets kapot gaan aan of in de schaftwagen? Dan zal Brouwer Nijkerk er alles aan doen om het probleem zo snel mogelijk te verhelpen.

https://www.brouwernijkerk.nl/schaftwagens/

Related Posts

Een grootformaat scanner van Repromat

Een lichtplan laten maken, essentieel voor iedere ruimte

Kartonnen bekers bestellen