Skitz
Image default
Business

Private lease

Zonder zorgen in een mooie auto rijden met private lease

Tegenwoordig is er steeds meer vraag naar private lease auto’s. Het grootste voordeel is is namelijk dat je altijd in een gloednieuwe auto kunt rijden tegen een vast bedrag per maand, zonder dat je je bijvoorbeeld zorgen hoeft te maken om onverwachte kosten voor reparaties en onderhoud. Dit klinkt dus voor veel mensen als muziek in de oren!

Voordelen private lease auto

Zoals net al genoemd is, heb je door het private leasen van een auto minder zorgen aan je hoofd wanneer het om de auto zelf gaat, zoals het onderhoud, vervangen van banden, schadeherstel en reparatie van de ruiten. Daarnaast is het ook fijn dat de allriskverzekering en de motorrijtuig-belasting (wegenbelasting) ook in de maandelijkse kosten voor een private lease auto inbegrepen zit. Verder hoef je niet eerst een groot bedrag bij elkaar te sparen om in een nieuwe auto te kunnen rijden, want de auto “huur” (lease) je als het ware voor een bepaalde periode van XLEasy. Bij het ophalen van de nieuwe auto hoef je ook geen borgsom te betalen. Als de leaseperiode afgelopen is, kun je de auto gewoon weer inleveren bij XLEasy. Je hoeft dus geen moeite te doen om je auto te verkopen of in te ruilen!

Hoe gaat private lease in zijn werk?

Een private lease auto is bij XLEasy in een aantal stappen makkelijk geregeld. Op de website kun je via de Car Configurator aangeven wat voor merk auto, model en opties je graag zou willen leasen. XLEasy heeft partnerships met allerlei autodealers en kan ook eventueel de gewenste auto op maat laten maken. Vervolgens neemt XLEasy jouw aanvraag in behandeling en komt er een financiële beoordeling om te bekijken of je draagkracht groot genoeg is om de maandelijkse kosten te betalen. Is jouw aanvraag goedgekeurd? Dan ben je welkom op het kantoor van XLEasy in Apeldoorn om het leasecontract te ondertekenen. Na het tekenen krijg je meteen de sleutels mee en kun je vanaf dat moment genieten van een mooie auto!

Related Posts

Shoelia heeft leuke informatie over schoenen

Airco kopen slaapkamer

Een veilige werkomgeving dankzij Schr├ęder