Persoonsbeveiliging inhuren voor een actrice

Skitz

Als eventmanager ben je verantwoordelijk ook voor vele dingen, onder andere ook persoonsbeveiliging inhuren. Dat was ook precies wat ik op dat moment moest regelen voor een actrice voor een evenement. Deze persoon was best bekend en kan ook niet even zo op straat lopen, anders wordt ze herkent en komt ze daar nooit meer weg en niet op tijd bij het evenement. Daarom moest ik een beveiliger regelen die haar heen en weer brengt naar het hotel zonder dat ze gestoord zou worden.

Een fijne maar goede persoonsbeveiliger inhuren

Wat ik belangrijk vind bij het inhuren van persoonsbeveiliging is dat de persoon die met de beveiliger is een goede klik heeft, anders werkt het gewoon niet. Maar ik moest ook weer snel iets regelen omdat het evenement al bijna was. Gelukkig kende ik een goed bedrijf waar ik snel iemand kon vinden die mij eventueel kon helpen. Via de website Secret Security Service kon ik contact opnemen met het bedrijf en kon ik deze gaan matchen met mijn actrice. Ik weet ongeveer wat voor soort persoon de actrice zelf was, dus ging voor haar kijken wat het beste was. Uiteindelijk heb ik gekozen voor iemand met een beetje humor maar die ook serieus kan overkomen als dat moet. Nu hoopte ik maar dat alles goed zou verlopen en dat onze klant blij ermee zou zijn.

Alles verliep zoals gepland

Op de dag van het evenement was ik erg nerveus hoe de beveiliger het ging doen met de actrice maar ik hoefde me daar uiteindelijk helemaal geen zorgen over te maken. Hij was ruim op tijd aanwezig om haar op te halen en de actrice zei dat ze nog nooit zo hard had gelachen met een beveiliger. Bovendien nam hij zijn werk ook serieus en heeft haar veilig naar het evenement gebracht. Secret Security Service is echt een top bedrijf als je goede beveiligers wilt inhuren!

Bezoek de website

Wilt u meer weten over het inhuren van beveiliging? Bekijk dan gerust eens de website via www.secretsecurityservice.nl voor meer informatie over hun diensten en wat zij nog meer voor u als klant kunnen doen.