Skitz
Image default
Business

Oud ijzer laten ophalen in Veenendaal?

Met ruim 65 jaar ervaring in het ophalen van oud ijzer ook in de omgeving van Veenendaal, weet u zeker dat het oud ijzer waar u vanaf wilt, niet in het milieu terecht komt. Chris Struijk heeft een VIHB certificaat. Dit certificaat toont aan dat Chris Struijk vakbekwaam en betrouwbaar is.

Wat levert een kilogram oud ijzer op?

Het team van Chris Struijk komt het oud ijzer gratis bij u ophalen vanaf 300 kilogram en betaalt u er zelfs nog voor. De prijs van het oud ijzer, verschilt per dag. Uw verkoopprijs, onze inkoopprijs is mede afhankelijk van de vraag en het aanbod van oud ijzer. Wat het moeilijk maakt om op voorhand aan te geven hoeveel geld u per kilogram oud ijzer van ons krijgt. Heeft heel wat kilo’s oud ijzer gesorteerd dan krijgt u van ons ook meer per kilogram. Is het oud ijzer zeer vervuild dan zal de prijs die wij u geven ook lager zijn dan wanneer het oud ijzer niet vervuild is. Daarbij dient te worden aangemerkt dat roest geen vervuiling is! Niet elk oud ijzer is gelijk. Er zit verschil in de waarde van diverse metalen. Ook dit bepaalt de prijs die wij u geven.

Soorten oud ijzer ophalen in Veenendaal

Oud ijzer laten ophalen in Veenendaal is een uitkomst voor installatiebedrijven die oude cv installaties verwijderen bij particulieren en bedrijven en dit afvoeren, inzamelaars van witgoed apparatuur, schadebedrijven en bijvoorbeeld autogarages.

Ophalen oud ijzer in Veenendaal niet altijd mogelijk

Niet altijd kan het oud ijzer opgehaald worden in Veenendaal. Dat is vooral het geval wanneer u als particulier bijvoorbeeld alleen een oude badkuip hebt, of een fiets met een kapot frame of een oude kraan. U komt dan niet aan het minimum gewicht van 300 gram oud ijzer. Maar ook dan kunt u toch bij Chris Struijk terecht in Veenendaal of bij één van de overige locaties die op de webshop oudijzer-metaal.nl staan vermeld. Ook uw oud ijzer is geld waard. Kom gerust langs op maandag vanaf 08.00 uur tot en met zaterdag 12:00 uur of maak een afspraak.

Related Posts

Remedial teaching na een dyslexie test

Informeren van klanten

Mijn advies voor een fietsenmaker in Veenendaal