Skitz
Image default
Business

Op zoek naar een ICT bedrijf in Amersfoort?

Xantion is een ICT-bedrijf uit regio Amersfoort, wat kunnen wij voor u betekenen? Het eerste wat we dan doen is bellen voor een afspraak om de mogelijkheden verder te bespreken. Wij komen vervolgens graag bij u op de koffie. Hier kunt u aangeven waar uw organisatie behoefte aan heeft, en wij kunnen u vervolgens adviseren over de beste ICT-oplossingen voor uw situatie. Uit dat gesprek komt er een voorstel voor de verdere samenwerking, ons maakt het verder niet uit of u enkel uw zakelijke telefonie aan ons wilt uitbesteden, of juist het gehele ICT-beheer, wij staan gewoon voor u klaar!

Xantion, ICT-bedrijf in Amersfoort

Hoe is Xantion als ICT-bedrijf in Amersfoort anders dan traditionele ICT-bedrijven? Bij ons profiteert u als klant van twee belangrijke voordelen. Ten eerste kunt u bij Xantion onze diensten krijgen voor een vast bedrag per maand, in plaats van per uur gefactureerd worden. Dat is vooral fijn omdat de kosten nu lekker voorspelbaar blijven, u betaalt als klant gewoon €1,95 per werkplek per dag voor wat we doen. Dit bedrag omvat ook onze storingsdienst, bij Xantion komt u niet voor verrassend hoge rekeningen te staan.

Persoonlijk te werk

De tweede belangrijke reden om voor Xantion te kiezen ten opzichte van traditionele ICT-bedrijven is onze persoonlijke werkwijze. Natuurlijk zeggen heel veel bedrijven dat hun werkwijze persoonlijk is, maar wij kunnen het bewijzen. Namelijk, bij Xantion zitten drie verschillende teams waarvan eentje gekoppeld wordt aan uw bedrijf. Hierdoor zult u continu dezelfde personen aan de lijn krijgen wanneer u belt voor een vraag. Bij Xantion krijgt u geen keuzemenu’s of lange wachttijden, wij zijn gewoon direct bereikbaar, zoals het hoort. Daarnaast kunt u ons altijd bellen, of het nou gaat om een grote storing of een vraag over hoe het ook alweer werkt.

Kies voor Xantion

Kies voor Xantion! Wij staan voor u klaar in het beheer van uw ICT, bovendien vallen externe servers en thuiswerkplekken er ook onder. Wij begrijpen namelijk dat uw bedrijf groter is dan alleen de muren van uw kantoor. Kies voor kwaliteit, kies voor Xantion.

Related Posts

De beste bouwcontainer van Amsterdam huren voor uw verbouwing?

Sociaal contact op school

De beste makelaar van Veenendaal!