Op zoek naar een huwelijkscadeau dat je raakt?

Skitz

Natuurlijk zal niet elk huwelijkscadeau een bruidspaar laten stralen op hun huwelijksdag. Om de juiste toon aan te slaan wat betreft een origineel en persoonlijk huwelijkscadeau hebben wij gebruik gemaakt van Jilster. We wilden absoluut voorkomen dat we de plank volledig mis zouden slaan. Een huwelijk tussen twee mensen is bijzonder. Een passend huwelijkscadeau hoort daar natuurlijk bij.

Een huwelijkscadeau is een serieuze kwestie

We vonden het zo gaaf dat we waren uitgenodigd de hele huwelijksdag bij te wonen. De dag waarop het huwelijk voltrokken zou worden tussen mijn beste vriendin en de beste vriend van mijn partner. Ik wilde heel graag een huwelijkscadeau geven dat persoonlijk, origineel en ook nog eens leuk zou zijn. Maar ja, waar vind je zo’n huwelijkscadeau? Eigenlijk wilden mijn partner en ik ook nog dat ons huwelijkscadeau voor onze beste vrienden uniek, romantisch en grappig moest zijn. Het moest alles inzicht hebben, zoals onze vrienden ook zijn. Het maakte ons niet uit hoeveel het perfecte huwelijkscadeau zou kosten. We wilden verder kijken dan het gebruikelijke dat gegeven wordt: Geld. Natuurlijk is het geven van geld ook altijd welkom, zo’n bruiloft kost natuurlijk handenvol met geld als je het goed wilt doen. Het iedereen naar de zin wilt maken. Maar echt origineel, romantisch of uniek is zo’n huwelijkscadeau natuurlijk niet.

Gelukkig is er Jilster voor het perfecte huwelijkscadeau

Toen ik met mijn collega’s over het perfecte huwelijkscadeau brainstormde, wees een van mijn collega’s me op Jilster. Al onze dilemma’s betreffende het perfecte huwelijkscadeau verdwenen als sneeuw voor de zon! Wat een te gek huwelijkscadeau hebben mijn partner en ik weten te maken! Onze vrienden waren duidelijk zichtbaar ontroerd. Maar naast ontroering zag ik ook dat ze ons huwelijkscadeau waardeerden vanwege de persoonlijke touch die het had. Zoals bijvoorbeeld de speciale humor die alleen wij viertjes met elkaar delen. Waardoor wij aan slechts een half woord genoeg hebben om in de lach te schieten. Grappen die een ander helemaal niet begrijpt. Dát maakt van ons geschenk écht een persoonlijk huwelijkscadeau.

Het huwelijkscadeau dat je via Jilster laat maken, kun je volledig aanpassen aan het bruidspaar voor wie je het wilt maken. Grappig, stoer, romantisch, persoonlijk. Voor welk thema je ook kiest, of een mix van dit alles zoals wij hebben gedaan, het wordt altijd een uniek huwelijkscadeau. Een waarvan het bruidspaar nog jarenlang plezier zal hebben.