Ook decorstukken kun je zien als meubelen, dus ook te luchtgommen

In het verleden lieten wij steeds onze meubels zandstralen. Sinds kort gebruiken wij een nieuw techniek via Riforma om onze oude stukken te reinigen namenlijk luchtgommen.  Lees er alles over op de website https://www.riforma.be.

Ik woon, werk- leef in een circusgezelschap in Vlaanderen. Wij toeren door België en de omliggende landen met onze soms grappige, soms spannende, maar altijd héél entertainende voorstellingen. Iedereen draagt zijn steentje bij en samen zijn we een heel vrolijke bonte bende.  

Ik zelf sta in voor het decor en een deel voor het beheer van de inkomsten. Ons decor bestaat steevast uit oude, gebruikte materialen die we opnieuw leven inblazen. Als we toe zijn aan nieuwe decorstukken, verkopen we de verschillende onderdelen ook weer om extra inkomsten te hebben.  

Nu gebruiken ze de techniek luchtgommen van Riforma om onze decorstukken te reinigen. Luchtgommen is milieuvriendelijk en brengt minder schade toe aan de oude stukken. Ik vind dat ze prima werk leveren. Dankzij hun inspanningen, heb ik meer tijd om me te focussen op de aankleding van de decorstukken. 

 

Onze decors zijn altijd pareltjes al zeg ik het zelf. We steken er veel tijd en energie in om er iets magisch van te maken. De oude materialen zijn heel dankbaar om mee aan de slag te gaan. Het brengt nog meer leven en sfeer in de brouwerij.

https://www.riforma.be/meubels-zandstralen