Skitz
Image default
Business

Moet je in IOTA investeren?

Het klinkt allemaal heel mooi, te mooi zelfs volgens sommige kenners. Er wordt namelijk gevreesd dat IOTA eigenlijk één grote scam is. Verschillende crypto-experts merkten zo al op dat er heel wat beveiligingsproblemen zijn omtrent IOTA. 

Zo zouden gebruikers al in totaal zo’n vier miljoen dollar (3,42 miljoen euro) verloren zijn door dergelijke problemen. Neem daar dan nog eens bij dat IOTA op dit moment de 9de grootste cryptomunt is en je begrijpt meteen de risico’s.

Onderzoekers van het Massachusetts Institute of Technology (MIT) Media Lab uitten eerder dit jaar felle kritiek op de IOTA. Ze haalden aan dat er veiligheidsproblemen zijn met de munt. Ze waren er namelijk in geslaagd om in het systeem te hacken en legden zo verschillende zwakke punten in het beveiligingssysteem bloot.

Toch zijn er grote bedrijven die hun vertrouwen in IOTA duidelijk hebben gemaakt. Zo werken onder andere Microsoft, Bosch en University College London samen met IOTA. Bedrijven die net zoals IOTA sterk geloven in de toekomst van Internet of Things. 

IOTA wallet bij Bitvavo

 

Related Posts

Een arbeidsdeskundig onderzoek voor meer inzicht

Spoed slotenmakersbedrijf Den Hoorn

Tv meubels