Mijn nieuwe lamelparket vloer!

Skitz

Recent heb ik in mijn woonkamer en keuken een lamelparket vloer laten neerleggen. Tot op de dag van vandaag ben ik blij met dit besluit omdat het gewoon heel veel voordelen heeft in mijn optiek. Om te beginnen straalt het heel veel kwaliteit uit, dit is iets wat niet kenmerkend is voor een houten vloer, want bij sommige plavuizen zitten er al snel krassen op de vloer. Ik krijg veel complimenten van mijn vrienden over het nieuwe lamelparket. Regelmatig krijg ik dan de vraag waar ik hem heb gekocht en wie het heeft gemonteerd. Mijn antwoord is dan in beide gevallen Bax Houthandel. Ik ben al een tijd trouw aan deze aanbieder een weer ben ik niet teleurgesteld!

 

Een lamelparket van Bax Houthandel

Het is een flinke beslissing om een lamelparket te laten leggen, want het heeft veel invloed op de sfeer in de woonkamer. Hierom is het belangrijk dat het goed gebeurd, daarom ben ik ook naar Bax Houthandel gegaan, hier weet je dat je waar voor je geld krijgt en een fout/ongeluk in een klein hoekje zit. Een medewerker van Bax Houthandel wees mij erop tijdens het bezoek aan de showroom dat een lamelparket het meest geschikt is voor mij. Dit zei hij op basis van mijn antwoorden op heel veel vragen die hij stelde, het was een aangenaam bezoek waarin ik merkte dat de medewerker naar mij luisterde en wilde dat ik weer tevreden de winkel uit liep.

 

Ook benieuwd?

Ben jij ook benieuwd naar wat Bax Houthandel voor u allemaal te bieden heeft? Neem dan een kijkje in de showroom. Hier kun je, net als ik, het gesprek aangaan met een medewerker om te bepalen wat voor jou het meest passend is. Samen met de medewerker loop je een rondje door de showroom om te bepalen wat jouw smaak is en waar jouw voorkeur naar uit gaat. Wellicht dat je ook uitkomt op een lamelparket, maar het kan zijn dat heel iets anders past bij jouw wensen, dit kan variëren van een houten vloer van walnotenhout of een heel ander materiaal.