Skitz
Image default
Business

Mijn advies voor een fietsenmaker in Veenendaal

Recent ben ik voor het eerst bij een nieuwe fietsenmaker in Veenendaal geweest voor mij. Het gaat over JZ Fietstechniek, ik was hier voor het eerst omdat het leek alsof mijn frame niet meer stevig genoeg was en hierdoor slagen in mijn wiel kwamen en er meer mankeerde aan mijn fiets. Een onderhoudsbeurt was de beste optie om alle problemen op te lossen die mijn fiets had. Zelf wist ik niet een precies wat er allemaal aan de hand was, maar ik wist wel dat ik het beste gewoon even naar JZ Fietstechniek kon gaan om te zorgen dat het werd opgelost. Alles hierbij viel mij erg mee en verraste mij op een positieve manier, hier heb ik het over de prijs, maar ook de kwaliteit van de werkzaamheden. In deze blog zal ik jullie meenemen in mijn ervaring met de beste fietsenmaker van Veenendaal in mijn optiek.

Mijn fiets naar de beste fietsenmaker van Veenendaal

Ik heb mijn fiets dus afgeleverd bij de beste fietsenmaker van Veenendaal om hem te laten repareren en alle fouten die er waren te verwijderen. JZ Fietstechniek ontving mij erg hartelijk en direct gingen we kijken wat er allemaal mankeerde en spraken we een prijs af een datum waarop de fiets klaar zou zijn. Ondanks de enorme hoeveelheid werk die er vereist was om mijn fiets te repareren was de fiets binnen twee werkdagen klaar om opgehaald te worden. Alles werd hier aan mij uitgelegd wat er precies met de fiets gedaan was en hoe ik er mee om moest gaan. De remmen waren bijvoorbeeld erg sterk waardoor ik voorzichtig en geleidelijk moest remmen. Bij een andere fietsenmaker in Veenendaal is het gewoon afrekenen en dan gaat de aandacht naar de volgende klant, bij JZ Fietstechniek gaat dit dus nog een stapje verder.

Meer over JZ Fietstechniek

Voor meer informatie over JZ Fietstechniek kun je op de website van hen terecht. De fietsenmaker van Veenendaal heeft hier veel info staan en hierop kun je de beslissing baseren of je wel of niet kiest voor JZ Fietstechniek. Mijn advies is in ieder geval om niet verder te zoeken naar een andere fietsenmaker in Veenendaal maar deze te kiezen!

Related Posts

24 uur bereikbaar voor slotenservice Zoetermeer

Onze diensten als dakdekker beschreven

De schoorsteenveger uit Roermond heeft mij super geholpen!