Mantelzorgwoning kopen voor een goede prijs

Skitz

Ik heb samen met mijn familie onderzoek gedaan hoeveel nu een mantelzorgwoning qua prijs kost. We deden dit omdat onze oma op leeftijd is en nu niet meer alleen voor haar zelf kan zorgen. Onze opa is laatst nog overleden, dus nu is onze oma ook eenzaam. Hier wilden wij met de familie een verandering in brengen. We keken eerst naar een verzorgingstehuis maar dat werd hem niet. Toen hoorde we de optie van de mantelzorgwoning en werden we erg nieuwsgierig. Bekijk onze mantelzorg prijzen.

Wat is eigenlijk de prijs van een mantelzorgwoning?

We hadden dus met z’n alle een mantelzorgwoning in ons hoofd, maar wat is de prijs daarvan? Dat moesten we dus uitzoeken, dus zijn we meteen begonnen. Het begon bij het zoeken naar überhaupt een bedrijf die ons advies kon geven en waar we makkelijk een offerte konden vragen. Gelukkig vonden we de website van Chaletbouw Wernsen en konden we daar terecht voor ons advies. We hadden een afspraak gemaakt om te overleggen wat onze opties en natuurlijk de prijs. Tijdens het gesprek zaten we allemaal op een lijn en kregen we het gevoel dat de medewerker van Chaletbouw Wernsen echt naar ons luisterde. Bovendien kregen we de prijs te zien voor de woning en die was erg fijn. Het was ongeveer wat we geschat hadden qua budget.

Blij met het resultaat

We zijn akkoord gegaan met een standaard woning plus nog wat extra toevoegingen voor de zekerheid. De bouw was eindelijk van start gegaan en we konden niet wachten om later ons oma in zo’n mooi huis te zetten. Na ongeveer een paar maanden was het huis helemaal klaar! Hij was super mooi geworden, zelfs beter dan we hadden gedacht. Nu onze oma daar in woont is ze erg gelukkig en wordt ze door ons, de familie, verzorgt. Zelf vinden we het ook erg fijn om onze oma zo blij te zien.

Bezoek de website

Meer weten over Chaletbouw Wernsen en alle diensten die zij voor jullie kunnen regelen? Bekijk dan de website via www.mantelzorg-wernsen.nl voor meer informatie over de producten en diensten.