Losse schaakstukken van Schaakkoning.nl

Skitz

Heeft u losse schaakstukken nodig? Dan bent u bij schaakkoning aan het juiste adres. Schaakkoning heeft al jarenlange ervaring als webshop van het verkoop van schaakspellen en losse schaakstukken. Door de losse schaakstukken te kopen kunt u uw kinderen het klassieke schaakspel leren. Het belangrijkste is om als eerste de spelregels te kenen, zodat je je eigen tactiek kunt ontwikkelen. Iedere stap heeft invloed op het vervolg van het spel, daarom moet je goed nadenken en is schaken een echte denksport. Schaken is voor iedereen!

Losse schaakstukken kopen

Er zijn allerlei soorten losse schaakstukken te koop bij ons. Op het schaakbord speel je met zes verschillende schaakstukken, namelijk de pion, het paard, de loper, de toren, de dame en de koning. Elk schaakstuk is onderdeel van het spel en draagt bij aan het grotere geheel. Als u één van deze stukken kwijt bent, is het lastig om het spel te spelen, daarom verkoopt Schaakkoning losse schaakstukken. U hoeft dan niet een heel nieuw schaakset de kopen, maar kunt gewoon losse schaakstukken kopen, zodat u het spel ongehinderd voort kunt zetten. Wij kunnen de standaard schaakstukken leveren gemaakt van zwart en blank essenhout. Onze schaakstukken hebben een standaardformaat, waardoor ze te gebruiken zijn voor het klassieke spel wat iedereen in huis heeft liggen. Voor de andere varianten die gemaakt zijn op het schaakspel zijn er geen schaakstukken verkrijgbaar. Voor deze spellen raden wij aan om ze opnieuw aan te schaffen of de algemene schaakstukken te gebruiken.

Voor schaken ben je nooit te oud!

Schaken is voor jong en oud! Gezellig om samen met uw (klein)kind een goed schaakspel te spelen! Schaakkoning is wat betreft het schaken van alle markten thuis. Voor vragen kunt u altijd contact opnemen met ons. Wij geven graag vakkundig en eerlijk antwoord. Wij leveren de schaakstukken in een handig opbergdoosje, zodat u uw schaakstukken veilig kunt opbergen na het spelen, zodat u ze niet kwijt kunt raken. Bij ons geldt voor 15.00 besteld, vandaag nog in huis. Mocht het set niet compleet zijn aangeleverd dan kunt u altijd contact met ons opnemen, wij versturen een nieuw set naar u op! Wij zorgen ervoor dat u zorgeloos van het schaakspel kunt genieten!