Leuke telefoonhoesjes online bestellen

Nog niet zo lang geleden heb ik een IPhone X aangeschaft. Een investering van €900. Maar hoe bescherm je zo’n bezit tegen krassen of andere kleine schade? Een mooie en exclusieve bescherming van mobiele telefoons vind je in de webshop van Casimoda.

Verschillende soorten hoesjes

Je kunt kiezen uit hippe en opvallende designs, leuke en grappige opdrukken, maar ook exclusieve pu-leren flipcase hoesjes. Die vind ik persoonlijk wel passen bij mijn exclusieve Apple smartphone. Een bescheiden PU-leren hoesje wat perfect past en de noodzakelijke bescherming biedt, maar ook een klasse uitstraalt zonder opsmuk. Natuurlijk zijn er ook goedkopere telefooncovers zowel als hardcase of in siliconen verkrijgbaar.

 

 

Smartphonecase matchen met outfit

Kies je voor hip en opvallend dan biedt de website van Casimoda voldoende keuze. Hip ben je als je jouw telefoonhoesje in overeenstemming brengt met jouw kleding. Het design van het hoesje past bij jouw kledingkeuze. Zie het hoesje als een verlengstuk zoals je handtas. In elke handtas een Casimoda hoesje. Trendy, eigentijds, opvallend en je beschermt jouw onmisbare mobiele telefoon. Zeker weten dat je positieve feedback krijgt over jouw keuze: Casimoda helpt je hierbij ongeacht welk merk mobiel je ook gebruikt.

Kies voor originaliteit

Casimoda zorgt voor de juiste look en exclusiviteit. De leuke telefoonhoesjes worden met de hand vervaardigd en op kwaliteit gecontroleerd. Dus geen massa mobiele hoesjes uit China of Korea. Nee, hand gemaakt uit Holland. Mijn nieuwe hoesje voor de iPhone X past perfect. Hip en opvallend exclusief.

 

 

 

https://www.casimoda.nl/