Laadpaal thuis

Skitz

De populariteit en het gebruik van elektrisch en/of hybride rijden neemt steeds meer toe in Nederland. De technologische ontwikkelingen die in dienst staan van deze (positieve) ontwikkeling maken het dat in Nederland steeds meer elektrische en hybride auto’s op de wegen te vinden zijn. Een ontwikkeling als deze gaat zorgt er uiteraard voor dat er steeds meer elektrische laadpalen te vinden zijn. We zien dan ook steeds meer laadpalen op openbare plekken, op het werk en bij mensen thuis. Als u een laadpaal thuis heeft kunt u altijd uw elektrische auto thuis opladen

Waarom een laadpaal thuis?

Maar waarom heb ik een laadpaal thuis nodig? In het algemeen wordt het opladen van uw auto via een stopcontact afgeraden in verband met brandgevaar. Daarnaast is het laadvermogen slecht, waardoor het relatief lang kan duren voordat je elektrische auto is opgeladen. 

Specialist in laadpalen

Indien u een laadpaal thuis wilt kan het handig zijn om in contact te komen met een specialist in laadpalen. Neem bijvoorbeeld laadpaal aanbieder Reith Power. Zij verlenen dienstverlening zowel aan zakelijke als particuliere klanten en leveren u naast een optimale service de allerlaatste technieken op gebied van elektrisch rijden en laadpalen. Je kunt bij Reith Power terecht voor advies tot de levering en installatie van je nieuwe laadpaal. Erg handig!

 

http://reithpower.nl/laadpaal/thuis/