Skitz
Image default
Business

Spuitgieten bij S.P.F. Plastics

Spuitgieten, tegenwoordig is bijna alles van kunststof gemaakt. SPF Plastics is gespecialiseerd in het op maat spuitgieten van kunststof producten voor iedere branche. Ongeacht of het eindproducten zijn, of halffabricaten, die één gram zijn of één kilogram per stuk. Alles kan bij SPF Plastics, en dat doen we met spuitgietmachines die verschillen in sluitkracht van 25 ton tot en met 300 ton. We kunnen niet alleen van dienst zijn bij het laten maken van kunststof producten, maar ook bij het ontwerpproces. Daarom zijn we meer dan alleen een producent van spuitgietproducten, we zijn een veelzijdige partner die met van alles en nog wat kan helpen.

Spuitgieten bij PF

SPF denkt graag met je mee, al voor het laten maken van kunststof producten. We helpen vanaf het eerste idee tot de uiteindelijke productie van de kunststof producten. We hebben een netwerk die bestaat uit allerlei specialisten die te maken hebben met het laten maken van kunststof producten. Dit netwerk zorgt ook voor onze flexibiliteit om voor iedere vraag een antwoord te hebben, van het ontwikkelen van de matrijs voor het laten maken van kunststof producten tot het regelen van de logistiek. Om een paar voorbeelden te noemen van services waar wij betrokken bij zijn omtrent het laten maken van kunststof producten: we ontwikkelen een divers assortiment aan producten voor de medische sector zoals huidweefsel cassettes en beugelbakjes, of handvaten voor theekannen. Heb je een kunststof product die je wil laten maken, en weet je niet zeker of wij kunnen helpen? Geen zorgen! SPF kan alle soorten kunststof producten laten maken, neem gewoon contact met ons op!

Meer weten over SPF?

Je bent inmiddels vast heel benieuwd geworden naar SPF, en het laten maken van kunststof producten. Maak je maar geen zorgen, want voor meer informatie kan je altijd terecht bij onze website. Neem contact met ons op! We willen je graag helpen met wat je nodig hebt, aarzel ook niet bij vragen, wij beantwoorden ze graag. Dat is SPF Plastics BV, waar je kunststof producten kunt laten maken. Tot gauw!

 

Related Posts

Advantages of geothermal energy

Mooi wakker worden op een satijnen kussensloop

De zoektocht naar kartonnen dozen