Kom jij in aanmerking voor de EIA?

Skitz

De energie Investeringsaftrek (EIA) is een subsidie voor bedrijven die de overstap willen maken van hun huidige verlichting naar LED. LED lampen bieden je enorm veel voordeel ten opzichte van oudere lampen. Het is daarom ook niet zo gek dat veel mensen de overstap willen maken naar led verlichting. Je kunt er namelijk enorm veel voordeel uit halen. Toch blijven veel mensen terughoudend wanneer het gaat om de overstap naar deze nieuwe led verlichting, en dat komt door de prijs. Led verlichting is niet goedkoop. Sterker nog, het is een behoorlijke investering en zeker wanneer je verlichting nodig hebt voor bedrijven. Vandaar dat hiervoor een tegemoetkoming is: de Energie Investeringsaftrek.

Kom ik in aanmerking voor de Energie Investeringsaftrek?

De EIA is niet bedoelt voor particulieren die hun schemerlamp graag willen vervangen voor een LED variant. Je komt alleen in aanmerking wanneer je LED verlichting aanschaft in naam van een bedrijf. Daarnaast zijn er nog veel meer punten die moeten kloppen wanneer je in aanmerking wil komen voor de Energie Investeringsaftrek. Let op, dit zijn erg strenge regels en wanneer je al niet aan een kan voldoen heb je het risico dat het feest niet doorgaat. Subsidie led verlichting bedrijven wordt niet zomaar verstrekt.

Stap over op LED

Kom je in aanmerking voor de LED subsidie? Waar wacht je dan nog op? Start online je zoektocht naar de LED verlichting die het beste past bij jou wensen. Led verlichting aanschaffen met de Energie Investeringsaftrek is een stuk aantrekkelijker. Het blijft een investering, maar wel een goede! LED verlichting is altijd een voordeel, alleen merk je dit pas op langer termijn. LED lampen aanschaffen is zeker een goed idee, je zal er geen spijt van krijgen. De vele voordelen van LED verlichting kunnen niet op tegen halogeenlampen en gloeilampen.

 

https://www.zone-atex.nl/subsidie-led-verlichting/