Keuken of Badkamer verbouwen? Installatiebedrijf Bonvie dé Vakdeskundige in keuken en badkamers

Zelf de badkamer verbouwen of dit door een bedrijf laten uitvoeren?

Belangrijk is de overweging of je jouw badkamer zelf gaat verbouwen of dat je dit laat doen. Als je geen ervaren doe-het-zelver bent, kun je dit soort ingrepen beter overlaten aan een professioneel installatiebedrijf. Het installeren van een jacuzzi, het verplaatsen of aanpassen van waterleidingen en zeker een aanpassing aan of aanleg van (nieuwe) elektriciteit, is iets dat je foutloos wilt doen. Wanneer je voor een vakman kiest, heb je de zekerheid dat er geen lekkages optreden of zich kortsluiting of elektriciteitsproblemen voordoen. Echte vakmannen die badkamers aanpassen en opknappen, of volledig vervangen, hebben hiermee jarenlange ervaring. Ze weten precies wat ze doen, werken met de modernste gereedschappen en apparaten en ook volgens de veiligheidsregels die in de branche gebruikelijk en juridisch verplicht zijn. Het fijne aan een erkend installateursbedrijf jouw verbouwingsklus laten uitvoeren, is ook dat je garantie hebt op het uitgevoerde werk. En ten slotte kan een professionele vakman je qua timmerwerk, apparatuur, verlichting en op het gebied van badkamermeubilair van gericht advies voorzien.

Welke opties en mogelijkheden zijn er qua soorten badkamers?

Wie zijn badkamer laat aanpakken door een professionele expert op het gebied van badkamer verbouwingen, kan kiezen uit een haast eindeloze variatie aan stijlen en soorten badkamers. Of je nu de badkamer wilt verbouwen om een landelijke en warme sfeer te creëren, of wanneer je graag een neutrale, hedendaagse badkamer wilt met de daarin de nieuwste functionaliteiten en moderniteiten verwerkt: een ervaren vakman kan je helpen om hieromtrent plannen te maken en deze exact volgens jouw wensen uit te voeren.

Hoe kies je een betrouwbaar installatiebedrijf?

Belangrijk bij badkamer renovatie is wel dat de partij die je deze klus laat uitvoeren, betrouwbaar, voordelig en officieel erkend is. De badkamer, keuken of soortgelijke installaties aanpassen is iets dat vaak en tijdrovende klus is. Het betreft een project dat ook flink wat geld kan kosten. Daarom wil iedereen die verbouwingsplannen heeft natuurlijk een bedrijf in de armen nemen dat veilig, snel en voordelig kwaliteitswerk levert. Het sanitair installeren laat je niet door de eerste de beste aannemer uitvoeren.

Een goed installatiebedrijf herken je aan de officiële papieren en certificaten die een bedrijf heeft. De werknemers zijn gediplomeerd en beschikken dus over de juiste kennis en vaardigheden. Verder hebben goede bedrijven uiteraard positieve (online) reviews van klanten, dus daar kun je ook op letten.

De voordelen van ons erkende installatiebedrijf

Wanneer je ervoor kiest om jouw badkamer via ons te laten renoveren, installeren of compleet te laten bouwen, profiteer je volop van de hoogwaardige dienstverlening en kwalitatief uitstekende service die ons bedrijf te bieden heeft. Ons bedrijf voldoet exact aan de kenmerken die je van een professioneel installatiebedrijf mag verwachten. Wij beschikken over de benodigde certificaten en hebben alleen echte vakmannen in dienst. Vakmannen die goed luisteren naar jouw wensen en zich inzetten om die volledig voor jou te realiseren. Onze werknemers zijn stuk voor stuk ervaren professionals, die van hun werk houden en dat vol passie uitvoeren. Daarbij kun je ervan uitgaan dat wij onze verbouwingsklussen niet alleen precies, maar ook vlot en tegen marktconforme tarieven afronden. Onze ervaren medewerkers zijn pas tevreden met de badkamer verbouwing als jij als klant tevreden bent. Je ziet het: voor een badkamer renovatie op maat ben je bij ons bedrijf aan het juiste adres!

Vraag gratis een offerte aan of neem contact met ons op

Vul nu ons online aanvraagformulier in voor een passende en scherp geprijsde offerte. Natuurlijk kun je ook eerst vrijblijvende informatie inwinnen door ons telefonisch contacteren. Of maak een vrijblijvende informatieve afspraak met een van onze ervaren installateurs. Wij helpen je graag aan een strak ontworpen en betrouwbare badkamer die er nog jarenlang probleemloos tegenaan kan. Neem nu contact met ons op en wellicht beschik je dan binnenkort over een schitterende, eigentijdse en praktische badkamer!

 

 

De kosten van een keuken verbouwen

De keuken verbouwen kan je al snel 15.000 euro of meer kosten en je wilt dus ook dat je nieuwe aanwinst zo lang mogelijk meegaat. Natuurlijk kun je ook voor een goedkopere keuken gaat. De kosten zijn vooral afhankelijk van jouw wensen. Welke zaken beïnvloeden vooral de kosten van de nieuwe keuken?

Ten eerste is het formaat grotendeels bepalend. Is je keuken recht en klein, dan zal de verbouwing een stuk goedkoper zijn dan wanneer je een lange hoekkeuken met een kookeiland wilt. Ten tweede zit er nogal een verschil tussen de materialen die je kunt gebruiken, wanneer je je keuken renoveren wilt. Ga je voor duur natuursteen of leg je een simpel composietblad neer als aanrechtblad? Denk ook aan de apparatuur die je in laat bouwen en eventuele verleggingen van kabels en leidingen. Vooral in geval van het plaatsen van een kookeiland gaat dit je wat meer kosten. Wanneer je een kookeiland in je keuken wilt plaatsen, moet er van alles verplaatst worden. Je hebt een elektricien, een timmerman voor het timmerwerk en een loodgieter nodig. Het handige van ons Bonvie installatiebedrijf is dat wij al deze disciplines in huis hebben en dat maakt het al een stuk makkelijker. Desalniettemin kan het je al snel 1.500 tot 2.000 euro extra gaan kosten. Bedenk daarnaast dat je met een kookeiland ook een afzuigkap nodig hebt.

De keukenrenoveren voor een zachte prijs

Wil je de kosten graag een beetje drukken? Dat kan natuurlijk. Ga ten eerste na welke apparatuur je aan wilt schaffen. Ga je voor een losse oven en een magnetron? Of ben je ook blij met een combimagnetron? Moet er een losse vriezer en koelkast in je keuken komen, ga je voor een uitgebreide koel-vriescombinatie, of is een klein vriesvakje in je koelkast ook al naar tevredenheid? Waar ga je voor een keuken shoppen? Het kan zijn dat je helemaal verliefd bent op een showroommodel dat ook nog eens om en nabij in jouw keuken past. Als je dit showroommodel koopt, zul je flink kunnen besparen. Ben je zelf een beetje handig of heb je vrienden en familie die je een handje willen helpen? Doe dan alvast het sloopwerk. Als wij als installatiebedrijf aankomen bij een kale muur en enkel de keuken hoeven te plaatsen, bespaar je al een hoop op werkzaamheden.

Van gas naar elektrisch koken

Wil jij graag overstappen op ‘het nieuwe koken’? Koken op een inductieplaat heeft vele voordelen ten opzichte van koken op gas. Zo is het beter voor het milieu en je bent al een stapje dichterbij het gasloos wonen. Wel moet je er rekening mee houden dat er twee groepen bij geplaatst moeten worden en je een uitbreiding voor je meterkast nodig hebt. Onze elektriciens helpen je daar graag bij, maar het is wel een extra kostenpost die in je budget moet worden opgenomen.

https://bonvie-installatie.nl