Skitz
Image default
Business

Kartonnen bekers bestellen

 

Kartonnen bekers bestellen is bij ons mogelijk. Deze kunt u met een gewenste opdruk laten bedrukken. Er zijn verschillende varianten beschikbaar in allerlei maten. Voor iedere situatie kunnen wij u de passende koffiebeker leveren. Hebt u kleine drinkbekertjes nodig die passen in een automaat? Dan kunt u voor een grootte van 150 CC gaan, wanneer u meer inhoud wilt serveren is het mogelijk om kartonnen bekers te bestellen met een inhoud van 180 of zelfs 250 CC. Zodoende is er voor ieder wat wils.

De oplage verschilt ook er zijn kleine bestellingen te plaatsen vanaf 1000 stuks, maar u kunt ook hele grote hoeveelheden in een keer laten maken en verschepen. Hierbij kunt u denken aan aantallen van 50.000 eenheden. Wat uw behoeftes, de behoeftes binnen uw bedrijf of wat voor speciale dag u ook wilt regelen, Koffiebekerbestellen.nl heeft het voor u. Kies voor een ruim aanbod en kies voor kartonnen bekers bestellen.

Bekers met bedrukking

Wanneer u liever kartonnen koffiebekers bestelt met een bedrukking bent u bij ons erg goedkoop uit. Eenvoudige opdrukken op een papieren drinkbeker zijn er al vanaf €0,03 per bekertje, een variant met full color bedrukking kost €0,23. En verder zijn er nog standaard egale kleuren te verkrijgen. Met een kartonnen beker die bedrukt is maakt u grote indruk op mensen die koffie of thee nuttigen. Door uw logo erop te plaatsen kunt u goed gebruik maken van deze handige wijze van branding. Klanten krijgen een positieve associatie en u schept eenheid op de werkvloer. En dat allemaal door zo’n papieren koffiebekertje te bestellen.

Overige kartonnen beker producten

Voor alle overige producten die u bij uw kartonnen bekers kunt bestellen kunt u evenzeer bij Koffiebekerbestellen.nl terecht. Er zijn vele accessoires om uit te kiezen wat het drinkgenot aanzienlijk beter maakt. Zo zijn er creamersticks om een romige bak pleur te kunnen serveren. Of er zijn suikersticks voor de zoetekauwen. En uiteraard zijn er nog de passende roerstaafjes om alles door elkaar te roeren. Wenst u meer te weten over kartonnen drinkbekers bestellen dan kunt u verder lezen op onze site.

 

Related Posts

Bouwhekken

VOIPZeker – Veilig en betrouwbaar uit de Cloud met VoIPZeker

Bedtextiel voor peuters