Incassobureau Almere

Skitz

Onbetaalde facturen en bent u op zoek naar een incassobureau in Almere? Onbetaalde rekeningen blijven een vervelend deel van het professionele werkveld. Helaas komt bijna ieder bedrijf er wel eens mee in aanmerking. Gelukkig weet Incassonet op een nette en professionele manier deze problemen op te lossen op een manier waarbij iedere partij in zijn waarde wordt gelaten. De werkwijze van Incassonet is persoonlijk waardoor iedereen een kans krijgt zijn of haar verhaal te doen – de crediteur én de debiteur. Incassonet begrijpt dat u de relatie met uw klanten niet wilt beschadigen, daarom is hun werkwijze altijd relatiegericht. U kunt het incassoproces starten door eerst uw incassozaak bij Incassonet in te dienen zodat Incassonet op de hoogte is van uw probleem. U kunt uw proces online volgen en de specialist start het traject. U kunt ook online terug vinden wanneer de zaak is afgerond. U kunt uw zaak indienen door de onbetaalde factuur in te dienen op de website of via e-mail. Bekijk dit incassobureau in Almere.

Waarom Incassonet?

Incassonet vindt het belangrijk om de ‘normale’ incassostructuur te doorbreken omdat zij zich focussen op het behouden van (klantrelaties. Zij hebben respect voor zowel de klanten als de debiteuren en zullen iedere partij op gepaste wijze behandelen. U weet bij Incassonet altijd meteen waar u aan toe bent omdat er geen verborgen kosten boven komen drijven naderhand. Bij het indienen van uw zaak, krijgt u meteen een offerte met duidelijke tarieven. Bovendien is het slagingspercentage erg hoor. In 2018 was dat maar liefst 94 procent. Ook kunt u bij Incassonet rekenen op een persoonlijke manier van omgang en u kunt uw zaken elk uur van de dag online beheren.

Incassobureau Almere: Tarieven

Incassonet heft als incassobureau in Almere duidelijke tarieven. Zaken worden kosteloos in behandeling genomen en als er geen oplossing voor uw zaak wordt gevonden dan bent u niet gediend te betalen. Dit is de zogenaamde no-cure-no-pay regeling. Als de zaak wel slaagt, dan ontvangt u het factuurbedrag. U betaalt alleen zelf een vergoeding als u zelf beslist de zaak in te trekken, als u zelf de opdracht belemmert of als u de onbetaalde factuur alsnog zelf incasseert.