Humidor laten inbouwen

Skitz

Humidor inbouwen is perfect mogelijk

Voor een humidor in te laten bouwen hebben we veel gegevens nodig voor het juist construeren van de humidor. Om die reden stellen we allereerst een aantal standaard vragen zodat we de wensen van onze klanten richting kunnen geven om zo snel mogelijk duidelijkheid te creëren. Hieronder vindt u een offertevoorbeeld terug voor een inbouwhumidor: 

1. Humidor – op maat

Humidor voor wandmontage, op maat; Buitenzijde: Hout zoals eiken donker, zijde

mat/matte afwerking,

Buitenmaten ca. 800mm (breedte) x ca. 1000 mm (hoogte) x ca. 700 mm (diepte)

2. Binnenzijde:

Volledig bekleed in Spaans cedar

Versterkte bodem voor een eenvoudig onderhoud van de bevochtiging; de luchtbevochtiger zal

gelegen tussen de bodem en de eerste cigarboard, de deur is uitgerust met een slot en veiligheidsglas (VSG glas).

3. Presentatielade:

3 stuks (2 flexibele, 1 vaste) presentatielade / tabaletten gemaakt van solide Spaans cederhout met  ventilatie gaten verzekeren een constante luchtverdeling op alle niveaus. Gaten in de tabeletten, indien nodig, voorzien van een systeem met solide pinnen. Tabeltten zijn regelbaar en instelbaar qua hoogte en hoek (in graden).

4. Presentatie door middel van verlichting:

Verborgen LED-modules onder elke bestuur voor de perfecte verlichting van de  sigaren. Het licht is zonder UV-contingent. Huidige boekwaarde bijlagen zorgen de verlichting ongeacht welke hoogte de cigarboards zijn gemonteerd.

5. Kabinet verlichting:

AmbiLED modules (warm wit) op de achterwand verlichten de hele humidor in een sfeervolle licht.

6. Luchtbevochtiger-technieken:

Luchtbevochtiger met krachtige ventilator en filter systeem. Externe, digitale schakelkast met een digitaal display voor de relatieve vochtigheid. Het waterreservoir en techniek zijn gemakkelijk te onderhouden; extra ventilator in interval werking, voor een uniforme lucht distributie.

7. Extra kosten voor een glazen paneel op de achterzijde incl. houten frame

8. Serviceboard: 

Gemaakt van solide gelaagd Spaans cederhout (Cedrela). Frame constructie met een gelaagd Cedrela Spaans cederhout. Frezen van groeven zorgen voor een hoge kwaliteit schimmelvrij bewaren van uw sigaren. Scissor in een uitsparing voor het makkelijker verwerken. De presentatielade voor uw sigaren kan worden genomen uit de humidor volledig.

9. Het elektronisch bevochtiging systeem: 
Het automatische ontvochtiging systeem beschermt de buitensporige bevochtiging van sigaren en zorgt voor een veilige opslag. Een extra ventilator, verborgen onder een cover gemaakt van cedrela, wordt gecontroleerd door een extra switch relay. Het begint om te ventileren op een afwijking van 2% relatieve vochtigheid van de set-punt. (Let op: bevochtiging alleen mogelijk wanneer de luchtvochtigheid buiten < vochtigheid in).

Voor meer vragen of een op maat gemaakte offerte voor uw humidor kan u contact opnemen via http://www.humidorkoning.nl. Een humidor kopen is een belevenis zoals u uw sigaar gaat kopen en ervaren.