Skitz
Image default
Business

Het beste cadeau voor de Xbox gamer: een Xbox Gift Card

Altijd lastig om goede cadeaus te verzinnen voor jarige mensen. Maar als het om een gamer gaat kan je eigenlijk de plank niet mis slaan. Want het liefst hebben gamers de beschikking over mogelijkheden. En die mogelijkheden kan je ze geven met een Xbox Gift Card. Om het helemaal makkelijk te maken kan je deze ook nog online kopen. Zo hoef je de deur niet uit voor het leukste cadeau! Met een Xbox Gift Card kan de gamer zelf kiezen wat hij of zij hebben wil. Je kan hem bijvoorbeeld gebruiken voor de nieuwste Xbox-download, apps maar ook films en tv-series. De digitale cadeaubon is bedoeld voor aankopen in de online Microsoft Store, bij Windows of de Xbox. Ook hardware is op die manier te kopen.

Hoe het werkt

Wanneer je de cadeaubon hebt ingewisseld op je Microsoft-account, is het tegoed beschikbaar om uit te geven in de online Microsoft Store, op Windows en op de Xbox. Cadeaubonnen zijn in de lokale valuta, dus wanneer je een cadeaubon koopt, is deze alleen geldig in het land van aankoop. Je krijgt je cadeaubon via e-mail in de vorm van een digitale code. De code van 25 tekens kan worden afgedrukt, doorgestuurd via e-mail of via Messenger verzonden. Op die manier kun je dus een fysiek cadeau meebrengen als je dat wilt. De bonnen hebben geen vervaldatum met uitzondering van promotionele cadeaubonnen als die van Microsoft Rewards en Xbox Live Rewards. Deze kennen een beperkte geldigheidsduur.

Voor iedereen is er wel een Gift Card te vinden

Heb je zelf geen verstand van games en alle mogelijkheden maar wil je wel een cadeau geven dan kan dat eenvoudig door de Xbox Gift Card online te bestellen. Het ideale hiervan is dat je keuze hebt uit veel bedragen. Het begint al bij 10 euro en dat loopt stapsgewijs op naar 75 euro. Voor elke portemonnee is er wel een geschikte kaart te vinden.

https://www.dreamgame.nl

Related Posts

Altijd al aluminium kozijnen willen kopen?

Losse schaakstukken van Schaakkoning.nl

Op zoek naar een professionele partij in dakkapellen?