Graffiti verwijderen nog nooit zo eenvoudig

Skitz

graffiti verwijderen

 

Enkele weken geleden heb ik beroep gedaan op de firma Riforma uit Retie om graffiti te laten verwijderen van onze kantine. 

Ik heb eerst meer informatie gevonden op de website https://www.riforma.be.

 

Wij zijn een jonge plaatselijke voetbalploeg uit het Antwerpse, een vriendenploeg. Enkele jaren geleden hebben we ons officieel laten erkennen als amateur voetbalclub. Van ter voren kwamen we altijds samen op een pleintje buiten de stad. 

Nu we erkend zijn, komen we met regelmaat 2 keer per week samen, 1 keer om te trainen en 1 keer om een match te spelen. We hebben nu ook een vaste kantine, naast ons terrein bij de sporthal. 

 

Binnen ons team zit de sfeer erg goed. Maar een paar weken geleden is er tijdens een match wat onrust ontstaan op het veld. Er zijn toen harde woorden gevallen, en uiteindelijk werd er gevochten. De match werd stilgelegd. 

 

Een week later zagen we dat de muur van onze kantine helemaal ondergespoten was met graffiti. Als verantwoordelijke van het team, heb ik toen de taak op mij genomen om hiervoor iemand te contacteren. 

 

Bij het bedrijf Riforma uit Retie, konden ze mij een mooie prijs voorleggen en een snelle service garanderen. Je begrijpt dat graffiti andere graffiti aantrekt, dus ik wilde er zo snel mogelijk vanaf, voor het erger zou worden. En dat is gelukt. Het resultaat is perfect. Ik ben erg tevreden over de service van de vakmannen bij Riforma.  

https://www.riforma.be/graffiti-verwijderen