gevels laten luchtgommen is voordeliger dan zandstralen

Skitz

zandstralen gevel

Ik wilde de voorgevel van mijn boerderij laten zandstralen. Maar de specialisten van de firma Riforma uit Retie, waar je meer over kan terugvinden op https://www.riforma.be , hebben mij aangeraden om de gevel te laten luchtgommen. Dit is een nieuwe techniek die ze gebruiken om o.a. gevels te reinigen. 

Al jaar en dag werk ik als melkboer, in de boerderij die ooit van mijn vader is geweest maar nu dus van mij. Omdat de prijs van de melk zo hard gedaald is, ben ik verplicht op zoek moeten gaan naar een ander alternatief. 
Dus heb ik besloten om mijn boerderij ook deels open te stellen voor mensen met een psychishe problematiek, als zorgboerderij. De bedoeling is om deze mensen te betrekken in het dagdagelijkse leven hier op de boerderij. Want weet je, dieren oordelen en veroordelen niet en dat maakt het werken op een boerderij, voor deze doelgroep, wel heel aangenaam en rustgevend. 

Maar eerst hebben de stallen dus wel een opknapbeurt nodig. Ik ga de melkput eens grondig laten reinigen en de stallen binnen nog eens uitspuiten met de hogedrukreiniger. En dan ook de voorgevel laten luchtgommen. 
Ik ken die mannen van bij Riforma erg goed. Een aantal jaar geleden heeft iemand mij deze firma aangeraden en sindsdien laat ik al mijn opknapwerken door hen doen. Ze doen hun werk goed en zijn zeker niet te duur van prijs. Dus mij hoor je niet klagen.

https://www.riforma.be/gevel-zandstralen