Skitz
Image default
Business

Gadgets voor auto’s

Luxe wagens hebben tegenwoordig alle mogelijke gadgets die het voor jou als bestuurder aangenamer te maken. Maar je kan zelf ook een aantal gadgets aan je auto toevoegen waardoor je auto er beter uit ziet, beter kan functioneren en waardoor jij het aangenamer hebt in je auto. In dit artikel vind je een aantal handige gadgets die jouw auto naar een hoger niveau tillen.

Smartphonehouder
Een smartphonehouder is een simpele en goedkope toevoeging aan je auto. De houder zorgt er ook nog eens voor dat je minder boetes krijgt, als je wel eens belt in de auto natuurlijk. Tegenwoordig zijn er duizenden verschillende soort telefoonhouders te vinden, dus er is er altijd wel eentje die in jou auto past.

Achteruitrijcamera
Achteruitrijcamera’s draadloos zijn camera’s die steeds vaker ingebouwd zitten in luxere auto’s. Maar deze camera’s kan je zelf ook prima plaatsen in je auto. De draadloze versie eist weinig boorwerk, en is heel gemakkelijk te installeren. Hiermee kan je zien wat er achter je auto gebeurt tijdens het inparkeren.

USB-oplader
Een lege smartphone, dat wik niemand. Je kan je mobiel al wel opladen in de auto maar daar heb je dan een speciale aansluiting voor nodig. Een usb-oplader vervangt die sigarettenaansteker met een usb optie waardoor je deze speciale aansluiting niet meer nodig hebt.

Gps-tracker
In je telefoon zit tegenwoordig een gps-tracker zodat je altijd kan zien waar je mobiel is. Als die gesloten is, of gewoon als je hem kwijt bent kun je hem via deze gadget vinden. Waarom zou je dat niet met je auto doen? Je kan heel gemakkelijk een gps-tracker in je auto installeren waardoor je altijd op de hoogte bent waar je auto is.

Dodehoekspiegel
Je dodehoek is een gevaarlijk punt tijdens het auto rijden. Maar met deze handige kleine gadget kan je deze dodehoek beter in beeld brengen. De dodehoekspiegel is een kleine vorm van een spiegel die je op de binnenkant van de buitenspiegel kan plaatsen waardoor je meer inzicht hebt.

https://www.achteruitrijcamerawinkel.nl/

Related Posts

Energiekosten

Gebit behandelingen

Zone Atex lampen met de nieuwste LED technologie