Eten bij een hotel in het oosten van het land

Skitz

Hotel BonAparte is een Achterhoeks hotel aan de voet van de Lochemse berg. Gelegen op een exclusieve locatie in een oud en monumentaal pand uit 1870 vindt u dit hotel, vlakbij Zupthen, Deventer en Hengelo. Dit unieke hotel staat voor gastvrijheid, eigenzinnigheid op een prachtige locatie. Het Achterhoekse hotel beschikt over 38 sfeervolle kamers die compleet zijn ingericht. Daarnaast beschikt het hotel ook over een verwarmd binnenzwembad, een sauna, een solarium, een bistro, een restaurant, meerdere zalen voor congressen en een royale parktuin. Je hoeft je geen moment te vervelen wanneer je dit hotel in de Achterhoek hebt geboekt.

Restaurant La Défi

“De uitdaging.” Dat is de letterlijke, Franse vertaling van La Défi. Hotel BonAparte daagt zichzelf continu uit om de heerlijkste gerechten op tafel te zetten. Kom culinair genieten van de overheerlijkste a la carte gerechten. Dit informele restaurant beschikt over en uitstekende keuken met gerechten die een knipoog hebben naar de Gelderse streek. Zit ’s winters lekker warm binnen, en geniet in de zomer van het heerlijke terras. Van ’s morgens vroeg 8:00 uur tot ’s avonds 21:30 uur bent u van harte welkom bij restaurant La Défi in een hotel in de Achterhoek.

De menukaart

Op de menukaart van dit culinaire restaurant in de Achterhoek vind je allerlei uiteenlopende gerechten. Stel zelf je voor-, hoofd-en nagerecht samen oflaat de chef een menu voor je samenstellen. Welk gerecht er ook wordt gekozen, het zal u gegarandeerd smaken.

Lounge en Brasserie BonAparte

Naast een luxe restaurant, beschikt dit Hotel Achterhoek ook over een heerlijke lounge en een brasserie. Zak heerlijk onderuit in de meest comfortabele stoelen of neem plaats in de leeshoek. Tijdens de gure winterdagen kun je plaats nemen bij de heerlijke openhaard en opwarmen van bijvoorbeeld een wandeling door de kou.

http://www.hotelbonaparte.nl