EKH.nl langs laten komen bij ons bedrijf

Skitz

Wij hebben het bedrijf EKH.nl bij ons langs laten komen om ons een keurmerk te geven. Zonder dit keurmerk mochten wij niet meer verder werken aan bepaalde projecten en ligt alles stil. Dat is natuurlijk niet al te best voor ons. Het keurmerk is vooral om te bewijzen dat wij zorgvuldig te werk gaan met al onze apparatuur en dat we nog alle maatregelen en veiligheidsmaatregelen nog weten op de werkvloer bij ons in de sector. Alleen we moeten eerst door een inspectie van een bedrijf dat dit keurmerk aan ons kan geven. Ga naar de website ekh.nl

EKH.nl heeft ons geholpen met het keurmerk

In het begin wisten we niet dat de website EKH.nl ook dit specifieke keurmerk aan ons kon geven. We hadden eerst een paar andere bedrijven benaderd of die voor ons iets konden betekenen, maar hun agenda’s waren helemaal volgeboekt met andere bedrijven waar ze langs moesten. Dus na een tijdje zoeken kwamen we bij EKH.nl terecht een daar hadden ze nog een gaatje vrij om langs te komen voor een inspectie en een demonstratie van hoe wij te werk gaan met de machines. We hadden voordat ze kwamen nog wel een keer geoefend om te checken of we inderdaad alles nog wisten. 

Alles was goedgekeurd

Op de dag dat de inspectie langs kwam, waren we allemaal bloednerveus. Straks kregen we ons keurmerk niet en konden we niets betekenen voor onze klanten. Maar toen de inspectie mensen aankwamen waren ze erg beleefd en maakte ze hier en daar een grapje om de nerveuze sfeer een beetje naar beneden te brengen. Na een paar uur van een rondleiding door het pand en een demonstratie, waren we geslaagd en kregen we officieel het keurmerk wat we nodig hadden. EKH.nl doet hun werk erg goed en nauwkeurig. Ik raad ze zeker aan. 

Contact

Heeft u weleens van EKH.nl gehoord in wat zij kunnen doen voor uw bedrijf en wat voor diensten zij allemaal aanbieden? Bekijk dan eens het gehele aanbod op de website. Daar kunt u ook verschillende diensten aanvragen.