Skitz
Image default
Business

Een uitdagende en veelzijdige massage opleiding

Bent u op zoek naar een massage opleiding waar u op een goede en deskundige manier alles zal leren wat te maken heeft met masseren? In dat geval bent u bij Positive Touch helemaal aan het juiste adres! Positive Touch is namelijk een school voor Holistische massage en bewustwording. Hier worden mensen opgeleid die weten wat masseren inhoudt en wat er allemaal bij komt kijken. De studenten van Positive touch volgen een massage opleiding die hen alle kneepjes van het vak leert en die ervoor zorgt dat zij vol zelfvertrouwen het werkveld ingaan. Positive Touch zorgt ervoor dat u opgeleid zult worden door een docent met jarenlange ervaring in het werkveld. Op die manier bent u er zeker van dat u deskundigheid overgebracht krijgt en na de verschillende lessen weet hoe u echt goed kunt masseren.

 

Een speciale massage opleiding

Bij Positive Touch is er een speciale massage opleiding beschikbaar. Zo kunt u bij Positive Touch gebruik maken van de opleiding integrale massage. Hier leert u alle kneepjes van het vak en na slechts een jaar is het eerste jaar van de opleiding al afgerond. Het tweede jaar van de massage opleiding staat in het teken van het Holistisch jaar. Hier leert u alles over Holistische massages en wat dit allemaal kan betekenen. Zo leer je de verschillende theorie over deze technieken van de massage en leer je natuurlijk ook hoe je holistische massage zo goed mogelijk in de praktijk kunt gebruiken. Wij staan graag voor u klaar om te zien wat wij allemaal voor u kunnen betekenen en gaan graag met u aan de slag om ook van u een van de beste masseurs te maken.

 

Uw eigen leerproces

Veel mensen denken dat een massageopleiding niet uitdagend is. Dit is zeker niet waar! Een massageopleiding is iets dat erg uitdagend is en waar je veel van kunt leren. Bij Positive Touch zorgen wij ervoor dat u voldoende uitdaging zult ervaren en continu bezig bent met uw eigen leerproces.

 

Een topmasseur worden

Neem gerust een kijkje op onze website om te zien wat de mogelijkheden allemaal zijn. Wij staan graag voor u klaar om van u een topmasseur te maken!

 

Related Posts

De zoektocht naar kartonnen dozen

Op zoek naar een schilder in Wijchen?

Dubbel glas online bestellen