Skitz
Image default
Business

Een trouwfilm laten maken met Art Video

Jouw trouwdag is natuurlijk de mooiste dag van je leven, en hoe beter om die vast te leggen dan met een trouwfilm? Er zijn weinig dagen in een leven die voelen alsof het een scene is uit een film, maar de trouwdag is er één van. Daarom is de beste manier om die dag recht te doen het vastleggen alsof het een scène uit een film is. Een onvergetelijke herinnering die u ten alle tijden kunt terugkijken en herbeleven. Vele jaren later, wanneer er ook kinderen bij zijn, blijft het dan mogelijk om even terug in de tijd getransporteerd te worden en te zien hoe het ook alweer was gegaan. Op professionele en deskundige wijze wordt alles gefilmd, waardoor er een prachtig filmpje uit komt waarvan jij de ster bent!

Een trouwfilm, een tastbare herinnering

Helaas blijven herinnering nooit voor eeuwig hetzelfde, door de tijd vervagen ze en worden details vergeten, maar door een trouwfilm te laten maken hoeft dat niet te zijn voor jouw trouwdag. Benieuwd hoe een trouwfilm eruit zou kunnen komen te zien? Op de website van Art Video kan je kijken naar een aantal trouwfilms die door ons gemaakt zijn voor klanten. Hierdoor krijg je een indruk van wat er allemaal mogelijk is. Wij zien iedere trouwfilm weer als een uniek project, en met die insteek gaan we ook iedere keer aan de slag. Geen gestandaardiseerde formats, jouw trouwdag is uniek, en daarom zal de trouwfilm wederom uniek zijn. Van ons krijg je een trouwclip die 3 tot 5 minuten duurt, waarmee in een vogelvlucht alles wordt weergegeven van de dag. De trouwfilm zelf zal 12 tot 15 minuten duren, omdat we geleerd hebben dat langere films vaak minder terug worden gekeken omdat ze te langdradig zijn. Juist de kortheid van de trouwfilm maakt dat alle hoogtepunten van de dag erin terugkomen.

Kies voor Art Video

Wanneer je kiest voor Art Video, kies je voor een herinnering waar je de rest van je leven met plezier naar kunt terugkijken. Zelfs wanneer je samen al meer dan 30 jaar getrouwd bent, is het mogelijk om het filmpje terug te zien.

Related Posts

De beste bouwcontainer van Amsterdam huren voor uw verbouwing?

Een opslagruimte in IJsselstein huren voor een goede prijs doet u bij Opslagman

SAM Webdesign – Webshop laten maken