Skitz
Image default
Business

Een re-integratie 2e spoor op het juiste moment

Soms kan een re-integratie 2e spoor echt op het juist moment komen. Dit kan bijvoorbeeld wanneer er binnen uw bedrijf wat moeilijkheden zijn met een werknemer. Deze moeilijkheden kunnen allerlei redenen hebben en veel bedrijven vinden het daarom prettig om iemand anders mee te laten kijken in het bedrijf. Adxpert is zo’n bedrijf dat gespecialiseerd is in de meest uiteenlopende zaken op het gebied van re-integratie 2e spoor. Er zijn heel wat redenen om te kiezen voor Adxpert als u op zoek bent naar een goed en betrouwbaar bedrijf voor uw re-integratie 2e spoor. Zo werken wij met een pragmatische en doelgerichte aanpak, hierbij zorgen wij altijd voor een oplossingsgerichte benadering.

Zorgvuldig overleg tijdens uw re-integratie 2e spoor

Wanneer wij met u aan de slag gaan om een re-integratie 2e spoor in gang te zetten, zorgen wij er altijd voor dat wij veel en zorgvuldig zullen overleggen met u. Zo zijn wij er zeker van dat wij aan al uw verwachtingen zullen voldoen en dat u tevreden zult zijn met de resultaten. Ook vinden wij het zeer belangrijk om gebruik te maken van verschillende, goede hulpmiddelen. Dat is dan ook de reden dat wij gebruik maken van de innovatieve vacaturebank TrjcT. Ook zorgen wij ervoor dat de communicatie tussen ons en u op een duidelijke en heldere manier zal verlopen. Om u goed op de hoogte te houden van alle vorderingen rondom de re-integratie 2e spoor, brengen wij maandelijks rapportage uit. Zo weet u precies hoe de stand van zaken is en of wij aan al uw verwachtingen voldoen.

Het eerste stadium

De eerste vier weken tijdens de re-integratie tweede spoor, staan in het teken van de intake. Er zal een intakegesprek met een medewerker plaatsvinden, wij zullen loopbaantesten afnemen, er zal ook interdisciplinair overleg plaatsvinden met een psycholoog en arbeidsdeskundige, er zal een trajectplan worden opgesteld, ook bespreken wij uw loopbaantesten en het vervolg van uw oriëntatie en ten slotte volgt er een adviesgesprek met uw werkgever. Een vol programma dus!

Alle mogelijkheden

Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden voor een re-integratie 2e spoor? Neem dan gerust een kijkje op de website van Adxpert en bekijk hier al onze mogelijkheden. Ook kunt u gerust contact met ons opnemen en dan helpen wij u graag verder!  

Related Posts

Leuke telefoonhoesjes online bestellen

Uw waardevolle spullen in deze opslagruimte in Amsterdam

Een trouwfilm laten maken met Art Video