Een goedkope website laten maken, maar toch met kwaliteit?

Skitz

Een goedkope website laten maken, je zou natuurlijk denken dat ik een grapje maak.  Maar dat doe is niet waar. SiteToGo, heeft een mooie aanbieding voor iedereen die graag een goedkope website wilt laten maken. Doordat ze al 16 jaar ervaring hebben in het maken van websites, webshops en online marketing kunnen ze dit slim aanpakken, bieden ze hoge kwaliteit en voor een goede prijs, vergeleken met veel andere concurrenten. Nu maken ze al een volledige website voor maar liefst €450! Ook na het maken van de website hoe je je geen zorgen te maken. Want ze bieden ook een onderhoudspakket aan voor een sportprijs van €19.95. Een onderhoudspakket houdt in dat SiteToGo onder anderen de domeinnaam bijhoudt, professionele hosting, onbeperkt gebruik van het beheerssysteem, automatische updates, 4x per jaar de vindbaarheid van je website optimaliseren en nog veel meer!

Een goedkope website maken bij SiteToGo, maar hoe?

Een goedkope website maken bij SiteToGo is heel gemakkelijk. Als je op de website bent van SiteToGo, kan je als je zou willen al meteen een offerte aanvragen. Hier vul je dan je persoonlijke gegevens in maar ook al of je misschien geïnteresseerd bent in optionele extra’s. Deze extra’s zijn;

  • Logo’s en eventueel drukwerk

  • Google zoekwoorden onderzoek, hier onderzoeken ze welke woorden het beste passen bij je website. Die kunnen dan weer gebruikt worden om ervoor te zorgen dat mensen de website sneller kunnen vinden.

  • Webteksten laten maken, dit is ook om ervoor te zorgen dat je beter gevonden wordt op google.

Verder kan je ook nog aanklikken of je geïnteresseerd zou zijn in de online marketing die SiteToGo aanbiedt. Wil je liever niet een offerte aanvragen maar neem je liever direct contact met ze op, dan kan dit ook. Je kan een contactformulier invullen op de website of ze meteen direct bellen!

Hoge waardering voor SiteToGo

Op de website kan je zien dat er veel mensen gereageerd hebben op de service van SiteToGo. Hier kan je dus zien dat SiteToGo een waardering heeft gekregen van 9,5! Ook kan je hier reacties vinden van klanten, zo zegt iemand: ‘Zeer enthousiaste medewerkers die een prachtige website hebben gemaakt. Erg klantvriendelijk en uitstekend bereikbaar. Helpen direct wanneer je vragen hebt!’

Voor meer informatie over SiteToGo, kan je een kijkje nemen op de website: www.sitetogo.nl .