Skitz
Image default
Business

Een goede start van uw carrière bij de gemeente

Wilt u een goede start van uw carrière? Volg dan een traineeship gemeente bij Newpublic. Zo kunt u direct na het afstuderen aan het werk en krijgt u alle ondersteuning bij het starten op de arbeidsmarkt.

Voor wie?

Een traineeship gemeente is voor jong talent dat net is afgestudeerd van het HBO of WO. Newpublic koppelt jong talent aan gemeente en overheidsinstellingen middels een traineeship. Bent u net klaar met uw studie in een richting die toepasselijk is bij de gemeente? Dan kunt u zich via Newpublic aanmelden voor een unieke traineeship gemeente.

Hoe het werkt

Een traineeship gemeente van Newpublic is een bijzonder tweejarig traject. In deze twee jaar bent u fulltime actief bij een gemeente bij u in de buurt. U vervult een belangrijke rol en heeft een functie die past bij uw kwaliteiten en capaciteiten. Daarnaast volgt u nog online een trainingsmodule. Zo krijgt u extra handvatten mee voor het werken bij de overheid. Na deze twee jaar kunt u een vaste aanstelling aangeboden krijgen of heeft u genoeg werkervaring en kennis om te werken bij een andere overheidsinstelling.

Klinkt dit als muziek in de oren? Kijk dan op de website van Newpublic voor meer informatie en de aanmeldingseisen. Wie weet start u uw carrière wel bij een gemeente bij u in de buurt.

Related Posts

De beste bouwcontainer van Amsterdam huren voor uw verbouwing?

De boekenscanner van Repromat is een geweldig apparaat!

Rabobank Klantenservice