Een fraai massief houten bed kopen

Skitz

De pluspunten van houten bedden

Heeft u wel eens aan de aankoop van een massief houten bed gedacht, in plaats van een standaard metalen bed? Een massief houten bed heeft namelijk een aantal pluspunten, die veel mensen over het hoofd zien. Als u een robuust bed van hout koopt, profiteert u van de volgende punten:

  • Een massief houten bed heeft een natuurlijke uitstraling en past daardoor in elk interieur. Wat voor slaapkamer stijl u ook ambieert, een houten bed komt altijd tot zijn recht.
  • Een bed van hout is sterk en kan tegen een stootje. U hoeft niet bang te zijn dat het bed snel beschadigd of kapot gaat. Een houten bed gaat dan ook lang mee.
  • Een massief eikenhouten bed is verkrijgbaar in tal van soorten, kleuren en maten. Er is op dit gebied veel keuze.
  • Houten bedden zijn niet alleen beschikbaar in uiteenlopende modellen en uitvoeringen, maar tegenwoordig ook uitstekend betaalbaar. De prijzen van houten bedden zijn de afgelopen jaren, mede door het grote aanbod, gedaald.
  • Houten bedden bieden vaak interessante extra’s, zoals uitschuifbare laden onder het bed of bijhorende nachtkastje. Hierdoor krijgt uw kamer een nog mooiere en natuurlijker uitstraling.

Zoek nu uw favoriete massief houten bed uit

Zoekt u een goed en voordelig massief houten bed? Dan moet u bij dé Nederlandse expert in houten bedden zijn: Kok Bedden in Putten. Kok Bedden heeft een van de grootste assortimenten houten bedden van Nederland en is door de centrale ligging in Putten vanuit heel het land goed bereikbaar. Bezoek nu de webshop van Kok Bedden om alle beddensoorten te bekijken, of ga een keer langs in de showroom.