Dubbel glas online bestellen

Skitz

Drie praktische voordelen van dubbel glas
Dubbel glas heeft isolerende en duurzaam makende voordelen. In deze blog noemen we er drie: het maakt uw huis energiezuiniger, u hebt minder geluidsoverlast en minder schoonmaakwerk.

Dubbel glas maakt een huis duurzaam.
De isolerende werking van dubbele beglazing is perfect, vooral als het uit drie glaslagen bestaat. De warmte van binnenshuis blijft beter binnen als het buiten koud is. De energiebesparing is natuurlijk afhankelijk van de staat van het hele huis en van uw situatie. Maar als u de ruiten door dubbel glas vervangt, wordt de energierekening altijd lager.

Geluidsisolerender dan enkel glas
Ook zorgt dubbele beglazing er prima voor dat de buren minder snel last hebben van de geluiden uit uw huis. Dat is handig als er tot laat een feestje aan de gang is. Maar ook geluiden van buiten komen minder snel binnen. U hebt dus minder last van de vliegtuigen op de start- of landingsbaan in de buurt, of van de snelweg die toch wel dicht langs uw huis ligt.

Droge ruiten door dubbel glas
Ten derde is dubbel glas prettig omdat het de ruiten droog houdt. Geen vochtige ramen dus als het buiten kouder is dan binnen. Door de luchtlaag tussen het dubbel glas wordt de binnenste ruit niet meer vochtig. Het scheelt dus schoonmaakwerk want zo komen er geen vochtplekken meer op de gordijnen en u hoeft niet meer ’s morgens de ramen te drogen.

Eenvoudig online dubbel glas bestellen? Ga dan naar www.glaskoning.nl