Skitz
Image default
Business

De schoorsteenveger uit Roermond heeft mij super geholpen!

Laatst heb ik hulp gezocht bij de schoorsteenveger uit Roermond. Ik woon zelf in het dorpje Weert, maar was op zoek naar een goede en professionele schoorsteenveger die mij kon helpen. Normaal deed mijn man het altijd zelf schoonmaken, maar helaas is hij nu te oud geworden om op het dak te klimmen en het zelf te doen. Daarom moesten wij een bedrijf inhuren om onze schoorsteen helemaal schoon te laten maken. Wel op een zorgvuldige manier.

Een professionele schoorsteenveger uit Roermond

Na een tijdje zoeken naar een schoorsteenveger uit de omgeving van Roermond, kwamen we snel bij het schoorsteenbedrijf Hendriks terecht. Ik zat naar hun website te kijken en vond deze er mooi uit zien. Ook de prijzen zag er goed uit voor een veegbeurt. Ik nam snel met hun contact en kreeg snel met iemand contact. We maakten een afspraak bij ons thuis om de schoorsteen te laten vegen. Na een paar dagen kwamen de mannen van Hendriks naar ons toe en begonnen ze direct met het kijken naar de schoorsteen zelf, welke soort het was, hoe groot hij was, zulke dingen. Daarna kwamen ze met een kostenplaatje en deze vond ik zelf relatief laag vergelijken met andere bedrijven die ik heb gezien. Ik heb dus akkoord gegeven en ze gingen aan het werk. Dit deden ze buitengewoon keurig. Mijn man en ik hadden totaal geen last van de mannen en konden gewoon ons eigen dingetje doen. Natuurlijk bood ik de jonge mannen ene kopje koffie aan met een stroopwafel als dank voor het harde werk.

Een super resultaat

Het resultaat van het schoorsteenbedrijf mag er echt wezen. De schoorsteen was weer mooi schoon en er was niks op aan te merken. De mannen van Hendriks hadden zelfs wat bladeren die vast zaten op het dak weggehaald zonder dat dit überhaupt moest. Ik vind dit de ultieme service die je als klant kan krijgen.

Laat uw schoorsteen ook vegen!

Wilt u ook kijken wat schoortsteenbedrijf Hendriks voor u kan betekenen? Bekijk dan de website van Hendriks voor meer informatie over de diensten en service die zij u kunnen leveren.

 

Related Posts

Spuitgieten bij S.P.F. Plastics

Ongevallen en waar je rekening mee moet houden

Sterke wayfinding en bewegwijzering is essentieel