De Satijnen kussenslopen van Beauty Pillow!

Skitz

Satijnen kussenslopen voor een heerlijke nachtrust

Satijnen kussenslopen van Beauty Pillow zijn dé oplossing voor een verstoorde nachtrust. Door de unieke samenstelling gaat het materiaal niet zweten en werkt het heerlijk verkoelend. Vrouwen die last hebben van opvliegers of mannen die overmatig transpireren hebben er dus veel baat bij.

Kinderen die allergisch zijn voor huisstofmijt en pollen hebben veel profijt van de anti-allergene eigenschappen van het satijn. Bovendien verbetert de conditie van huid en haar aanzienlijk.
Laat uw klanten profiteren van de vele voordelen van dit mooie product en breid vandaag nog uw assortiment uit.

De beste kwaliteit satijnen kussenhoes

Wilt u uw klanten een satijnen kussenhoes bieden, dat zichtbaar het verschil maakt? Dan bent u bij Beauty Pillow aan het juiste adres. Wij verwerken uitsluitend het allerbeste satijn dat bestaat uit 100% hoogwaardig en dicht geweven polyester. Het voordeel is dat het voor haar en huid dezelfde werking heeft als zijde, terwijl het minder kostbaar is, minder snel slijt en ook nog eens diervriendelijk is. Ook gaan de naden na verloop van tijd niet kerven en zijn vlekken eenvoudig te verwijderen.
Kies nu voor de beste kwaliteit en bestel als reseller zijnde uw nieuwe set direct online.

 

Satijnen kussenslopen: een echte musthave

Voor een zichtbare verbetering van huid en haar gaat u de satijnen kussenslopen bestellen van Beauty Pillow. Het zachte satijn zorgt voor een gladde huid en voorkomt slaapvouwen. Rimpeltjes verfijnen en de huid is zichtbaar minder geïrriteerd. Het haar klit niet en is minder vet. Ook krijgen pluizen en gespleten haarpunten geen kans. Het resultaat van PMU-behandelingen zal mooier zijn en haar- en wimperextensions blijven keurig op hun plek. Ons product is een echte musthave in uw salon en eenvoudig te bestellen. Maak nu uw online account aan en heeft u vragen, mail dan gerust naar info@beatypillow.nl.

https://www.beautypillow.nl/