Skitz
Image default
Business

De grootste (online) wooninrichter!

De grootste (online) wooninrichter!

Tapijt en Laminaat Direct uit Wolvega is de grootste wooninrichter zowel online als in de fysieke winkel!

 

Grote showroom met grote voorraden!

De winkel van ons bevindt zich in Wolvega (Friesland). Wij hebben een showroom van 1600 vierkante meter! Daar kunt u verschillende laminaat en pvc vloeren vinden. Vloerkleden, gordijnen maar ook andere raamdecoratie zoals duettes of jaloezieën. Ons adres is Grindweg 140A in Wolvega. Wij zijn 6 dagen per week open! Onze koopavond is Donderdag avond.

 

Online Shoppen

Onze online webwinkel groeit elk jaar ook enorm, logisch natuurlijk want het inplannen voor het leggen van een laminaat of een PVC vloer is heel makkelijk. U vraagt bij ons offerte aan, wij kunnen daarbij ook altijd een gratis laminaat staal of een PVC staal opsturen. U betaald altijd wat er gelegd wordt! Word er minder gelegd dan verwacht? Dan betaald u ook minder!

 

Topmerken

Tapijt en Laminaat Direct is topdealer van diverse bekende merken zoals Krono laminaatEgger laminaatMeister laminaatBalterio laminaat Parador laminaat en QuickStep. De prijzen die wij hanteren bij het laminaat zijn inclusief leggen, alufoam ondervloer, bijpassende plakplinten en een standaard maat schoonloopmat. Dit maakt het voor u als klant heel overzichtelijk. Het enige wat er eventueel nog bij komt is een klein bedrag aan reiskosten- vergoeding voor de stoffeerders.

 

Ruime ervaring

Woningstoffeerder Tapijt en Laminaat Direct heeft al zo’n 20 jaar ervaring in deze branche en heeft in deze jaren een goede naam opgebouwd in Wolvega en wijde omgeving. Voor het complete plaatje kunt u bij ons terecht. Bijvoorbeeld voor vloeren van laminaat, PVC en kunststof, maar ook voor het zachte tapijt. Tevens zijn wij gespecialiseerd in woontextiel zoals, gordijnen, plissés, duo- rolgordijnen, houten jaloezieën, vitrage en lamellen, maar ook voor uw zonwering bent u bij ons aan het juiste adres zoals voor screens, markiezen, knikarmschermen en rolluiken. We zijn dealer van merken als Zonnelux en Vriesco. Tevens kunnen wij het bekleden van uw trap(pen) met tapijt of laminaat voor onze rekening nemen. Om dan het plaatje zowel binnens- als buitenshuis af te maken, kunnen we ook kunstgras of grastapijt leveren en desgewenst leggen in uw gazon of op terras of balkon. Bij ons bent u dus echt voor de complete stoffering aan het juiste adres. Wanneer wij uw woning dan ook nog mogen voorzien van een kwaliteitsmat, dan behoort inlopend vuil en vocht tot het verleden en gaat uw nieuwe vloer nog langer mee

https://www.tapijtenlaminaatdirect.nl/

Related Posts

HSV Technical Moulded Parts, afgekort HSV-tmp

Rabobank Klantenservice

Vrijblijvend een dakkapel offerte ontvangen?